October 7, 2012

Frau Angela Merkel,



Αποφάσισες να επισκεφθείς την Ελλάδα, αποδεχόμενη την πρόσκληση του δουλικού σου Σα(χλα)μαρά. Έχε υπόψη σου ότι εκτός από τον Σα(χλα)μαρά υπάρχει και ένας λαός, που δεινοπαθεί από την πολιτική σου και τα μέτρα που μας έχεις επιβάλει μέσω των υποτακτικών σου στην κυβέρνηση. Να ξέρεις ότι η πολιτική σου συνέβαλε και στην εμφάνιση και την εκπροσώπηση στην ελληνική Βουλή ενός κόμματος που λατρεύει τον Χίτλερ, που βγάζουν φωτογραφίες με σβάστικες, που κυνηγούν τους μετανάστες. Όπως οι πρόγονοί σου κυνηγούσαν τους Εβραίους και τους Ρομά.

Εύχομαι να έχεις διαβάσει πως αντιμετώπισε η πλειοψηφία των Ελλήνων το Γερμανό κατακτητή. Εύχομαι να θυμάσαι ότι η χώρα σου δεν πλήρωσε τίποτα για τα εγκλήματα, τις καταστροφές και τις κλοπές που έκανε στην πατρίδα μου. Αυτοί που συνεργάστηκαν μαζί τους, είναι αυτοί που υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή. Είναι αυτοί που οι  απόγονοί τους κυριαρχούν ακόμα στην πολιτική και την οικονομική ζωή του τόπου.

Να έχεις μονίμως στο μυαλό σου ότι ο κόσμος πεινά και δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του. Ότι οι άνεργοι κοντεύουν το 1,5 εκατομμύριο. Και οι περισσότεροι από αυτούς που δουλεύουν, μένουν απλήρωτοι για μήνες. Όλα αυτά, Frau Merkel, είναι αποτελέσματα της πολιτικής σου, αυτής που αντί να μας βγάλει από την κρίση, μας βυθίζει περισσότερο σ' αυτή. Να σου πω και κάτι προσωπικό. Έκοψες 200 ευρώ από τη σύνταξη των 680 ευρώ της μητέρας μου!

Τα "σωτήρια" μνημόνια και μέτρα που μας επέβαλες δημιούργησαν μια ύφεση 7%! Η ανεργία στους νέους κάτω των 25 ετών είναι 55%! Παρ' όλα αυτά εσύ αποφάσισες να έρθεις για να στηρίξεις την κυβέρνηση Σα(χλα)μαρά. Την κυβέρνηση που υπάκουα εφαρμόζει τις εντολές σου...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, νομίζω ότι καλά θα κάνεις να μην έρθεις Frau Merkel. Στο κάτω-κάτω τα χημικά που θα χρησιμοποιήσει η αστυνομία του Σα(χλα)μαρά κατά τις "εορταστικές" εκδηλώσεις για τον ερχομό σου, δεν τα αγοράζουμε από τη Γερμανία...


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...