October 3, 2012

Mafia man



Κανονικός Mafia man. Δυο μέρες βοά η Ελλάδα, βοούν οι κάμποι και τα βουνά, μετά το δημοσίευμα των FINANCIAL TIMES που ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν έχει τη λίστα Λαγκάρντ με τα ονόματα των Ελλήνων με καταθέσεις στην Ελβετία.  Ο Παπακωνσταντίνου έδωσε το CD χωρίς να κρατήσει αντίγραφο, ενώ ο Στουρνάρας, στο ρόλο της Πόντιας πουτάνας, δεν είχε ακούσει γι αυτό!

Και δύο μέρες μετά, το φλασάκι εμφανίζεται στο χέρια του συνήθους υπόπτου, του Βενιζέλου. Το είχε στο γραφείο του περισσότερο από ένα χρόνο. Την ώρα που κυνηγούσε τους φοροφυγάδες σε αυτούς που έβγαζαν 1000 ευρώ το μήνα. Χθες το έστειλε στο Σα(χλα)μαρά κι ο τελευταίος στο ΣΔΟΕ, απ' όπου καταλήγει στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Πεπόνη. Φρόντισε όμως ο Βενιζέλος δια της εκπροσώπου του, της ανεκδιήγητης Φώφης, να μας ενημερώσει προκαταβολικά ότι το περιεχόμενο που έχει το φλασάκι, είναι προϊόν υποκλοπής, άρα μη νόμιμο, άρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ευνομούμενη χώρα όπως η Ελλάδα. Η ευνομούμενη Ελλάδα με τον πραξικοπηματικά και εντελώς παράνομα χρισθέντα πρωθυπουργό, τον Παπαδήμιο. Η ίδια Ελλάδα με τον Μεϊμαράκη να απέχει από τα καθήκοντά του και να μην παρατείται, κάτι που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής.

Η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία αλλά και οι ΗΠΑ που χρησιμοποίησαν τα ίδια στοιχεία για δικούς τους πολίτες, κατά τον Βενιζέλο είναι rogue states, κράτη παρίες. Ο Βενιζέλος εξέτασε τα περιεχόμενα, είδε τα ονόματα, προφανώς αναγνώρισε πολλά που έχουν σχέση με το mafia shop, το ΠΑΣΟΚ και εφηύρε τα περί προϊόντος υποκλοπής και, ως εκ τούτου, παράνομης χρήσης τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι στη μαφία κυριαρχεί η ομερτά. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον αρχηγό της, τον Mafia man.


4 comments:

  1. Η πλάκα είναι ακριβώς στο ότι κανείς δεν κράτησε αντίγραφα... Όλα τα άλλα είναι απλές γελοιότητες, μέχρις δακρύων βέβαια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχεις δίκιο, μας λένε κατάμουτρα ότι είμαστε επιεικώς ηλίθιοι. Η δικαιοσύνη σε μόνιμη αργία. Κι εμείς απλοί θεατές μιας χιλιοπαιγμένης παράστασης.

      Delete
  2. Δεν το πιστεύω καθόλου πως κανένας δεν κράτησε αντίγραφα, τόσο πολιτισμός πια? Όλοι γνωρίζουν και γνωρίζονται γι αυτό και κρατάνε το στόμα τους κλειστό , γιατί όποιος το ανοίξει όλο και κάποιος άλλος θα έχει ράμματα για την γούνα αυτού που μίλησε.
    Απλά πετούσαν την καυτή πατάτα ο ένας στον άλλο και τελικά την πάτησε ο τελευταίος ή έστω... ο προτελευταίος!

    Καλημέρα :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα πώς να πιστέψεις ότι ο ένας δεν κράτησε αντίγραφο και ότι ο άλλος δεν είδε το περιεχόμενο (σαν τον Αγγέλου και το DVD του Ζαχόπουλου by Themos); Είναι απολύτως σαφές ότι οι τύποι καλύπτουν τους φίλους τους. Διότι είναι φίλοι τους, οι οποίοι πιθανότατα έχουν συνεισφέρει οικονομικά στο κόμμα.

      Καλό Σ/Κ!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...