October 28, 2012

Tailor-made δικαιοσύνη


 
Τηρώντας τις "αρχέγονες" παραδόσεις της η δικαιοσύνη, άσκησε χθες δίωξη κατά του Κ. Βαξεβάνη για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ. Και από χθες ο Βαξεβάνης καταζητείται για να συλληφθεί!

Η ταχύτητα με την οποία έδρασε η δικαιοσύνη στην περίπτωση του Βαξεβάνη προκαλεί έκπληξη, γιατί πρόκειται για την ίδια δικαιοσύνη και τους ίδιους δικαστικούς, οι οποίοι δεν έχουν αντιδράσει ποτέ τα τελευταία δυόμισι χρόνια (για να αρχίσω από τα πιο πρόσφατα) στις πάμπολλες περιπτώσεις που οι κυβερνήσεις ψήφιζαν ακόμα και αντισυνταγματικά μέτρα, όπως ήταν η πρωθυπουργοποίηση του Παπαδήμιου. Πρόκειται για τους ίδιους δικαστικούς που επιτρέπουν σε κάποια υποκείμενα σαν τον Βενιζέλο και τον Παπακωνσταντίνου, να δηλώνουν ότι έχασαν το CD ή το USB stick με τα ονόματα των Ελλήνων καταθετών στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας. Την ίδια ώρα που αυτά τα υποκείμενα και ο υπόλοιπος εσμός τους στη συγκυβέρνηση, επιβάλλουν νέα μέτρα στους ήδη εξαθλιωμένους πολίτες.

Πρόκειται για τους ίδιους δικαστικούς που δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν κατάλαβαν πως διέφυγε στο εξωτερικό ο Χριστοφοράκος. Και το ρόλο που έπαιξε στη διαφυγή του η Μπακογιάννη. Αυτούς που χάζευαν τις φωτογραφίες των οροθετικών πορνών του Λοβέρδου. Αυτούς που δεν αντέδρασαν στη ψήφιση από τον Βενιζέλο διάταξης που μείωνε το χαράτσι για τις επιχειρήσεις, αφού όμως ο νόμος είχε κριθεί ως συνταγματικός από το ΣτΕ! Ο "συνταγματολόγος" που συντάσσει νόμους καθ' υπαγόρευση.

Η δικαιοσύνη είναι η τελευταία διαφυγή του ανθρώπου όταν θεωρεί ότι αδικείται. Στην Ελλάδα είναι η πρώτη επιλογή των αλητών με γραβάτα.


Πηγή φωτό: TVXS






7 comments:

  1. Πριν από λίγο τον συνέλαβαν στο σπίτι του.
    Είδες ταχύτητα η δικαιοσύνη;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, εντυπωσιάστηκα. Φαίνεται ότι μετά το πάθημα με τον Χριστοφοράκο και τα ελικόπτερα, τρέχουν αμέσως για να συλλάβουν τους εγκληματίες. Αρκεί να τους έχουν πει οι πολιτικοί ποιοί είναι εγκληματίες...

      Delete
  2. Μόλις γύρισα από το περίπτερο όπου αγόρασα το περιοδικό, όχι τόσο για να δω τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα, όσο για να ενισχύσω το περιοδικό του ασυμβίβαστου αυτού δημοσιογράφου.
    Η δικαιοσύνη δρα ακριβώς όπως και τα ανδρείκελα που μας κυβερνούν.
    Ανενόχλητα, και με βάση τις εντολές που παίρνουν από τα λογής, κάθε φορά, κέντρα εξουσίας.
    Ανενόχλητα, επειδή ο λαός κοιμάται τον ύπνο το βαθύ και περιμένει τον από μηχανής θεό να τον γλυτώσει από τα δεινά του-και από τα δεσμά του…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πρόκειται για ντεμέκ δικαιοσύνη που ακολουθεί το δόγμα "αφού όλα τα δάχτυλα ίσα δεν είναι" δεν είναι δίκαιο να είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο.

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. I'm no longer positive where you'гe getting your information, hοwevеr great toρic.
    Ӏ must ѕpend a while finding out much moгe οr working
    оut mοre. Τhanks for great info I was in sеarch of this іnfо fоr my mіssion.



    my blοg post; Car Insurance
    Here is my weblog dallas - ft. worth

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...