November 14, 2012

Θυσίες




"Η δόση του δανείου αναμένεται να εκταμιευτεί κανονικά, αφού λυθεί η διαφορά προσέγγισης μεταξύ Ευρώπης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο θέμα της βιωσιμότητας του χρέους» δήλωσε ο Σα(χλα)μαράς μετά τις συναντήσεις που είχε με ευρωπαίους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες. Το αν δοθεί η δόση, που εκκρεμεί από τον Ιούνιο, στο τέλος του μήνα ή τα Χριστούγεννα, αυτό για τον Σα(χλα)μαρά είναι κανονικό. Πρόσθεσε δε ότι επιστρέφει πιο αισιόδοξος. Αν δηλαδή η δόση δοθεί στα μέσα του 2013 ή ακόμα αργότερα, η αισιοδοξία του θα "χτυπήσει" ουρανό!

"Αναγνωρίστηκαν οι θυσίες της Ελλάδας" είπε. Οι θυσίες είναι του λαού. Και τον θυσιάζετε γιατί προηγουμένως, εσύ Σα(χλα)μαρά και ο εσμός σου στο ΠΑΣΟΚ, διαλύσατε τα πάντα. Παίρνοντας για κάθε μικρό ή μεγάλο έργο που κάνατε, προμήθειες που γίνονταν ακριβά αυτοκίνητα, σπιταρώνες με πισίνες, καταθέσεις στο εξωτερικό. Και καταφέρατε να κάνετε τα παραπάνω, ζητούμενα και στόχο ζωής για τους ψηφοφόρους σας.

Η μεγαλύτερη θυσία που έχει κάνει ο κόσμος, είναι ότι δεν σας έχει πάρει ακόμα με τις πέτρες. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν, αν δεν μας έδιναν τη δόση "κανονικά".


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...