November 17, 2012

Δυναμίτες...



Σήμερα είναι η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Εξέγερση που έγινε "από κάτω", γεγονός που τα κόμματα δυσκολεύονται ακόμα να αποδεχτούν, με πρώτο το ΚΚΕ. Οι "από κάτω" χθες "έλουσαν" με νερά και καφέδες τον υφυπουργό Παιδείας, ο οποίος βλακωδώς θεώρησε ότι μπορούσε να πάει στο Πολυτεχνείο χωρίς πρόβλημα. Προφανώς ο αφελής θεωρεί ότι oi Έλληνες είναι ευτυχείς με την κυβέρνηση που εκπροσωπεί... "Δυναμίτης" ο υφυπουργός!

Εξεμάνησαν όλα τα ΜΜΕ με την "επίθεση" στο Γερμανό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη και καταδίκασαν τη βία. Η οποία βία προβλήθηκε σε όλο τον κόσμο και δημιούργησε αρνητική εικόνα για την Ελλάδα, τη στιγμή αυτή που χρειαζόμαστε επενδύσεις, ισχυρίζονται οι "έγκριτοι" δημοσιογράφοι. Οι ίδιοι δημοσιογράφοι δεν θεωρούν ότι δημιουργείται αρνητική εικόνα για τη χώρα, όταν τα ΜΑΤ χτυπούν ανελέητα ανυπεράσπιστο κόσμο και στη ΓΑΔΑ γίνονται βασανιστήρια που δημοσιεύει ο Guardian και "απειλεί" με μηνύσεις που δεν έγιναν ποτέ ο Δένδιας. Δεν είναι αρνητική εικόνα οι αυτοκτονίες, η πείνα και η ανεργία. "Δυναμίτες" οι δημοσιογράφοι και ο Δένδιας.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για τον Βαξεβάνη για τη δημοσίευση των ονομάτων των "ευπατριδών" με καταθέσεις στην Ελβετία. Δημοσίευση που κατέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο το πόσο αλήτες είναι οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Δεν άρκεσε στην εισαγγελία η πρώτη φορά που γίναμε "ρόμπα" διεθνώς με τη σύλληψη και την παραπομπή σε δίκη του δημοσιογράφου. Θέλει η εισαγγελία να γίνουμε πάλι "ρόμπα" σε όλο τον κόσμο. "Δυναμίτης" η εισαγγελία.

Με τόσους "δυναμίτες" που έχουμε, απορώ πως δεν έχει εκραγεί ακόμα η χώρα...




4 comments:

  1. η ώρα είναι άγνωστη...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nα δούμε έως πότε θα είναι άγνωστη...

      Delete
  2. Θα είναι άγνωστη όσο δεν είμαστε ενωμένοι στο κοινό συμφέρον και μας κουμαντάρουν τα κόμματα και οι εργατοπατέρες .

    καλό Σ/Κ :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το κοινό συμφέρον Irma, όπως και ο κοινός νους, δεν είναι καθόλου κοινά. Γι' αυτό φτάσαμε ως εδώ,

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...