November 3, 2012

Πράσινα κοράκια με βρώμικα νύχια




Άρχισε να μυρίζει το πτώμα του ΠΑΣΟΚ και μαζεύτηκαν από πάνω τα πράσινα κοράκια με τα βρώμικα νύχια. Που βρώμισαν από τα χρόνια στην εξουσία που έβαζαν τα χέρια τους παντού και άρπαζαν ό,τι έβρισκαν. Λεηλάτησαν τον τόπο και τώρα θέλουν να ξεπουλήσουν ό,τι απέμεινε στους ξένους.

Το πρώτο κοράκι που φάνηκε ήταν, ποιό άλλο, ο Λοβέρδος. Ο "οροθετικός" προστάτης της ελληνικής οικογένειας των νοικοκυραίων, που "συνευρίσκονταν" με πόρνες χωρίς προφυλακτικό. Δήλωσε το κοράκι-Λοβέρδος ότι θα επιστρέψει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μόνον εάν κι εφόσον τεθεί θέμα ηγεσίας. Μαντέψτε γιατί...

Το δεύτερο πράσινο κοράκι που ήρθε για να φάει από το πτώμα ήταν ο εκλεκτός του FBI Χρυσοχοΐδης. Αυτός θέλει νέο κόμμα που θα συγκεντρώσει όλες τις φιλοευρωπαϊκές (διάβαζε μνημονιακές) δυνάμεις. Ώστε να συνεχιστεί με νέα δυναμική το ξεπούλημα του τόπου και η εξαθλίωση των ανθρώπων. Για να ολοκληρωθεί το όραμα του "χαρισματικού" πρώην ηγέτη τους ΓΑΠα.

Τώρα που το "μεγαλείο" του Βενιζέλου αποκαλύφθηκε και κατάλαβαν όλοι ότι πρόκειται για τον εκλεκτό και τον προστάτη όχι μόνο του Άνθιμου και του μακαρίτη Λαμπράκη, αλλά και των μεγαλοκαταθετών στην Ελβετία, μύρισαν πτώμα τα πράσινα κοράκια και εμφανίστηκαν. Θεωρώντας ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία να "ξεσκίσουν" το πτώμα.

Αμφιβάλλω αν η ιστορία θα καταγράψει ποτέ πιο βρώμικο κόμμα από το ΠΑΣΟΚ, με πιο βρωμιάρηδες πολιτικούς και οπαδούς...


2 comments:

  1. Kαθιστός και καθυστερημένος 11 και κάτι μήνες! Ωραίος ε, δεν μπορείς να πεις.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...