November 4, 2012

Τελευταίες να 'ναι οι μέρες σου!




Τα τελευταία μέτρα του Σα(χλα)μαρά, κρίνοντας από τη μέχρι τώρα πορεία και "ειλικρίνειά" του, θα είναι τα τελευταία πριν τα επόμενα. Ή μπορεί τα επόμενα να μην είναι μέτρα αλλά χιλιόμετρα. Ακουλουθώντας πιστά το παράδειγμα που πρώτος έθεσε ο κάτοικος Ραφήνας Καραμανλής. Παράδειγμα που "τίμησε" με την πολιτική του και ο ΓΑΠας.

 Συνασπίστηκε ο Σα(χλα)μαράς με το απεχθές, κατά τα λεγόμενά του, ΠΑΣΟΚ, για να μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση. Και για ξεκάρφωμα, πήρε και τον βλάκα το Φώτη. Ο οποίος βλάκας Φώτης, κατάφερε να "τριπλάρει" μόνος του τον εαυτό του. Και αφού μας τα είχε ζαλίσει, όπως και οι προηγούμενοι, με τις σκληρές διαπραγματεύσεις που έκανε με τους δανειστές, τόσο σκληρές που δεχόταν ό,τι του ζητούσαν, μας ανακοίνωσε ότι τελείωσε η διαπραγμάτευση, αυτή που δεν έγινε ποτέ.

Έχει βαλθεί ο κερατάς ο Σα(χλα)μαράς  να μείνει στην ιστορία σαν ο καταστροφέας της Ελλάδας. Αλλά κι εκεί δεύτερος θα έρθει, γιατί την πρώτη θέση έχει καταλάβει αξιοκρατικά ο ΓΑΠας. Αυτός που έλεγε ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τη στεναχώρια που του προκαλούσαν τα μέτρα. Ο Σα(χλα)μαράς μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει δήλωση για τις 2.500 αυτοκτονίες. Γιατί έχει μοναδικό στόχο να "σώσει" τη χώρα. Γι' αυτό πήρε και αυτά τα δήθεν τελευταία μέτρα. Όταν όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι (έξω ο Στουρνάρας και ο Παπακωνσταντίνου) φωνάζουν ότι τα μέτρα θα επιτείνουν τα ήδη υπάρχοντα σοβαρότατα προβλήματα. 

Τελευταίες να' ναι οι μέρες σου αλήτη!


6 comments:

  1. Δεν είμαι σίγουρος πως ο Κουβέλης είναι απλώς "βλάκας", όπως τον λες...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συνόψισα στο "βλάκας" τα περισσότερα χαρακτηριστικά της "πολυσχιδούς" προσωπικότητάς του. Κανένα από τα οποία δεν "περιποιεί" τιμή στον άνθρωπο.

      Delete
  2. Περιμένω να δω την τούμπα του κυρ-Φώτη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η τούμαπ άρχισε και θα κρατήσει πολύ χρόνο Δείμε...

      Delete
  3. Τελευταίες, κι εκείνες στο κρεβάτι...
    Το ωραιότερο που άκουσα για τον (ισοδύναμο) Κουβέλη είναι:
    "Εδώ μας έχουν πάρει τραπεζαρία σαλόνι κρεβατοκάμαρα κι ο Φώτης έχει αρπάξει το πορτατιφ και φωνάζει ΟΧΙ ΑΥΤΟ"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ με την ευχή. Ο κυρ-Φώτης έπεσε στη λούμπα που έπεφτε ο κάθε μικροαπατεώνας μπακαλάκος.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...