November 7, 2012

Τέτοια "αντίληψη" ούτε μία στο εκατομμύριο!




Οι βουλευτές της τρόικας εσωτερικού είναι "τσακάλια". Έχουν τέτοια "αντίληψη" που διάβασαν σε μερικές ώρες 700 τόσες σελίδες του πολυνομοσχεδίου, τις κατάλαβαν όλες και θα ψηφίσουν με βάση αυτό που κατάλαβαν. Γιατί αυτοί δεν είναι σαν τον Χρυσοχοΐδη που δεν διάβασε το πρώτο μνημόνιο. Έτσι θα ψηφίσουν άλλη μια φορά τα «τελευταία» μέτρα. Αν και πολύ σύντομα θα διαψευστούν.  Όπως γίνεται κάθε φορά. 

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αν και πρόκειται για «τσακάλια», δεν σκέφτηκαν κάτι διαφορετικό από το «ή ψηφίζουμε τα μέτρα, ή χρεοκοπούμε»… Εμείς βαρεθήκαμε να το ακούμε, αυτοί δεν βαριούνται να το επαναλαμβάνουν και να αυτοδιαψεύδονται μονίμως; Η δόση των 31,5 δισ. πάντως δεν πρόκειται να δοθεί μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Άρα, σύμφωνα με τον Στουρνάρα, στις 15 χρεοκοπούμε.

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε στη Βουλή την ένσταση για αντισυνταγματικότητα των μέτρων, ο Μεϊμαράκης ζήτησε από τους υποστηρικτές της ένστασης να σηκωθούν από τη θέση τους. Επειδή αυτοί ήταν εμφανώς περισσότεροι από εκείνους που ήσαν κατά, ο Μεϊμαράκης διέκοψε τη συνεδρίαση ώστε να πάνε στη Βουλή και οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που απουσίαζαν! Αργότερα ο Μεϊμαράκης δήλωσε ότι "μπορεί να είδε και λάθος". Αυτά τα πρωτοφανή συμβαίνουν στο "ναό της δημοκρατίας"...

Κατά τη Ρεπούση η ΔΗΜΑΡ που ουσιαστικά ψηφίζει όλα τα μέτρα και επισήμως στηρίζει την κυβέρνηση, είναι η αριστερά της ευθύνης. Γι' αυτό ο λαός θα καταλογίσει τις ευθύνες της στη ΔΗΜΑΡ για την εκπληκτική πορεία που θα πάρει η οικονομία μετά την ψήφιση των μέτρων.




1 comment:

  1. Ορισμένοι (βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ) (βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ) προσπαθούν να ισορροπήσουν σε δύο βάρκες την ώρα που ο λαός ήδη βρίσκεται στο νερό και βουλιάζει.
    Καταπατούν τη λαϊκή -αντιμνημονιακή- εντολή των εκλογών. Βιάζουν το παρόν μας με αναδρομική ισχύ και σβήνουν το μέλλον μας…

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...