November 9, 2012

Τρεις και σήμερα!




Τρεις και σήμερα μέχρι το Eurogroup της Δευτέρας, που κατά τον Στουρνάρα θα αποφασίσει την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. Γιατί στις 16 Νοεμβρίου, πάλι κατά τον Στουρνάρα, το ταμείο θα είναι μείον. Και επειδή οι δανειστές μας είναι πρωτίστως και καλοί φίλοι μας, θα μας δώσουν τη δόση μας.

Γι' αυτό δεν κατάλαβα τη προχθεσινή δήλωση του Στουρνάρα μετά την ψήφιση των μέτρων ότι "τώρα αρχίζουν τα δύσκολα". Μα αφού η κυβέρνηση έκανε ό,τι της ζήτησαν, ικανοποίησε κάθε απαίτηση όσο απαράδεκτη κι αν ήταν, πώς είναι δυνατόν να "αδειάσουν" τον Σα(χλα)μαρά και την "κυβέρνησή" του οι φίλοι του;

Αφού λοιπόν αυτά δεν είναι δυνατόν να γίνουν, φαντάζομαι ότι αν, λέω αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και γίνουν, ο Στουρνάρας επειδή θα αποδειχθεί για πολλοστή φορά ανακόλουθος και ψευταράς, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν, εκτός από τον  ΄Ελληνα πολιτικό και στον αλήτη, λέω λοιπόν μήπως αν δεν αποφασίσουν την εκταμίευση, ο Στουρνάρας δεν θα πρέπει να επιστρέψει στη χώρα. Επίσης, νομίζω ότι αν δεν χρεοκοπήσουμε στις 16 Νοεμβρίου, ο Στουρνάρας θα πρέπει να αλλάξει όνομα και να κρυφτεί στην Αργεντινή!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...