December 2, 2012

Ο "πράσινος" Θεός...



Κυκλοφόρησαν τα δύο πρωτοσέλιδα των εφημερίδων "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" και "ΒΗΜΑ" που εμφανίζουν τη μητέρα του με καταθέσεις στην Ελβετία και "ξύπνησε" μέσα στον ΓΑΠα η ονείρωξη για το άσπιλο και αμόλυντο της οικογένειας Παπανδρέου και του "όλου" ΠΑΣΟΚ. Και έκανε μια "δακρύβρεχτη" δήλωση ως θιγμένος, όπου μεταξύ άλλων ισχυρίζεται:

"Είναι δυνατόν να δημιουργούνται πρωτοσέλιδα με βάση το ψέμα και την διαβολή; Γιατί τόσα ψέματα; Γιατί τόσες επιθέσεις; Ίσως επειδή δεν υπέκυψε ποτέ η οικογένειά μου στις επιδιώξεις και στα ισχυρά κατεστημένα συμφέροντα του τόπου. 

Δεν έσκυψε ποτέ σε εκείνους που μου επιτίθενται σήμερα. Ίσως επειδή παρά τα κτυπήματα τόσους μήνες τώρα, το όνομα Παπανδρέου ακόμη ζει. Σημειώνω με περηφάνια ότι και οι τρεις πρωθυπουργοί - Γεώργιος, Ανδρέας, Γιώργος - συγκρούστηκαν με τα παρασιτικά κατεστημένα συμφέροντα. Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε με μεγαλύτερη πίστη στις αρχές μας, τις αξίες μας, στη δημοκρατία.

Εμείς αγωνιστήκαμε, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για όλα αυτά. Εκείνοι, συνεχίζουν να πωλούν σε λαδωμένα φύλλα την Πατρίδα και τη Δημοκρατία. Από δω και μπρος η Δικαιοσύνη θα έχει το λόγο".

Θέλει να ξεχάσει ο ΓΑΠας την ομάδα νέων "τζακιών" που δημιούργησε ο  πατέρας του και λεηλάτησαν τα έργα και το δημόσιο πλούτο, με πρώτο και καλύτερο τον Κόκκαλη. Ο Κοσκωτάς από την άλλη τα έκανε όλα μόνος του, οι Πασόκοι και ο πατέρας του ζούσαν "αλλού". Αυτοί οι δύο επιχειρηματίες κατά τον ΓΑΠα δεν αποτελούσαν παρασιτά συμφέροντα και κατεστημένα.Ο Τσοχατζόπουλος λειτουργούσε μόνος του και όλοι αγνοούσαν όσα έκανε. Ο Νικητιάδης και ο Κρεμαστινός βρέθηκαν στη Βουλή και την κυβέρνηση χωρίς να το γνωρίζει ο ΓΑΠας... Ο Βενιζέλος απέκτησε την περιουσία του από την προίκα που πήρε από τον Μπακατσέλο και τη δουλειά του ως συνταγματολόγος. 

Όλοι στο ΠΑΣΟΚ λειτουργούσαν με το "σταυρό στο χέρι". Γι' αυτό ο "πράσινος Θεός" τους βοήθησε γεμίζοντας το Δημόσιο με "πράσινους" εργαζόμενους. Απορώ μόνο γιατί αυτός ο Θεός άφησε τη χώρα να πάει στο διάολο και τον ΓΑΠα με τον "πράσινο" εσμό του να εκτεθούν ανεπανόρθωτα...






2 comments:

  1. "Παλεύοντας για μια Ελλάδα παραγωγική και ελεύθερη από δουλείες, από πελατειακές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές. Παλεύοντας απέναντι σε ό,τι μας οδήγησε στην Ελλάδα του 2009".

    Πάλεψε το παλληκάρι για να μαζέψει κάτι δις, διακηρύσσων σε όλη την υφήλιο ότι κυβερνά μια χώρα διεφθαρμένων.....

    Τουλάχιστον τώρα ξέρει ότι όλη η Ελλάδα τον μισεί και αυτό και όλο του το σόϊ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστά τα λες και όταν δεν πάλευε με τα κύματα και τα ποδήλατα, πάλευε για τον ελληνικό εργαζόμενο...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...