December 22, 2012

Πάρε κόσμε βραβεία!




Πρώτος βραβεύτηκε ο ΓΑΠας ως μεγάλος στοχαστής. Χθες χρήστηκε ο Σα(χλα)μαράς ως πολιτικός της χρονιάς. Πριν μέρες η Ε.Ε κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης. Την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι πεινούν και άλλοι πεθαίνουν από το κρύο στην Ευρώπη. Με την ίδια λογική προβλέπω ότι σε λίγο θα βραβευθεί και η Γιάννα ως η καλύτερη διαχειρίστρια κονδυλίων Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Βενιζέλος ως ο βράχος της ηθικής με τον πιο παραγωγικό γάμο και τις μεγαλύτερες καταθέσεις σε περίοδο κρίσης. Ο Τσοχατζόπουλος ως τον άνθρωπο που ό,τι έπιανε γινόταν ακίνητο. Ο Νικητιάδης και ο Κρεμαστινός θα βραβευθούν ως οι ικανότεροι στο κυνηγητό περιουσίας ιδρύματος. Ο Παπακωνσταντίνου με την πισίνα στη Σέριφο, ως ο πιο αποτελεσματικός στην καταστρατήγηση νόμων για το περιβάλλον. Ο Βουλγαράκης θα βραβευθεί γιατί έδωσε πρώτος νέα σημασία στις έννοιες του ηθικού και του νομίμου. Ο Μεϊμαράκης για την επιτυχημένη επιλογή των κουμπάρων του, με τελευταίο τον Καρούζο.

Φαντάζομαι ότι πρέπει να απαιτήσουμε τη βράβευση του Μεταξά, ως του μεγαλύτερου πατριώτη και σύσσωμων των Χρυσαυγιτών ως των πιο θερμών οπαδών του Χίτλερ. Να μην ξεχάσουμε και την κυρία Μαριάννα. Αυτή πρέπει να βραβευθεί ως η πιο πλούσια αγράμματη φιλάνθρωπος. 

Επίσης, δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι πρέπει να βραβευθούν τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, γιατί κατάφεραν με αγαστή συνεργασία να μας οδηγήσουν στην καταστροφή και πανηγυρίζουν γι' αυτό.

Κι εγώ θα ζητήσω βραβείο για το μεν Rebel γιατί κατάφερε ν' ασχοληθεί με αυτόν το επίσημο ΠΑΣΟΚ και τα ΜΜΕ Ελλάδας και εξωτερικού, και για την Πέρσα επειδή τον γέννησε και τον ανέθρεψε μόνη της.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...