December 3, 2012

L'état c'est lui!



Και επειδή θεωρεί ότι το κράτος και οι μηχανισμοί του είναι δικά του, πιο σωστά είναι αυτός ο ίδιος, ζήτησε την παραίτηση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ. Ο οποίος φέρεται να κατέθεσε ότι στη λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνεται και το όνομα της βασιλομήτορος.

Υποκλίνομαι στη "μεγαλοπρέπεια" του ΓΑΠα. Γιατί ενοχλήθηκε με τη ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ που κατατέθηκε από τη δικαιοσύνη στη Βουλή. Κατ' αυτόν οι εισαγγελείς θα έπρεπε να έχουν "θάψει" την υπόθεση, όπως έθαψε ο ίδιος τη λίστα Λαγκάρντ...

Από μία πλευρά ο ΓΑΠας έχει δίκιο να απαιτεί κάτι τέτοιο. Γιατί η ελληνική δικαιοσύνη έχει παίξει πολλές φορές το ρόλο του "νεκροθάφτη". Ρόλο που έπαιζε όμως κυρίως για επιχειρηματίες και όχι για πολιτικούς.





2 comments:

  1. Και που 'σαι, στην ένδοξη οικογένεια των προδοτών Παπανδρέου (από την οποία πήραμε μέχρι στιγμής 3 λαμπρούς αντιπροσώπους), ετοιμάζεται να προστεθεί και ο Παπανδρέου ο Δ' (ή Ανδρέας Παπανδρέου ο Β'). Και με την άμετρη βλακεία που διαθέτουμε σα λαός, είναι βέβαιο οτι θα τον κάνουμε πρωθυπουργό, για να μπορέσει να συνεχίσει ως γνήσιος απόγονος του οίκου των Παπανδρέου το θεάρεστο έργο των προγόνων του, δηλαδή το ξεπούλήμα της χώρας σε όποιον αλλοεθνή προσφέρει τα περισσότερα. God Bless The King.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό το πλάσμα ο Ανδρέας Παπανδρέου ο Β', τίνος παιδί είναι; Όχι ότι έχει καμιά διαφορά, γιατί το "χάρισμα" το 'χει όλο το σόι, ρωτώ από πειέργεια.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...