January 12, 2013

Η ελληνική δημοσιογραφία στα "καλύτερά" της...



Με αφορμή τα γκαζάκια στα σπίτια των 5 δημοσιογράφων, τα γνωστά "παπαγαλάκια" της δημοσιογραφίας βρήκαν ευκαιρία να καταφύγουν στην προσφιλή τους τρομολαγνεία. Είπαν ότι οι 5 δημοσιογράφοι έχουν διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις και απόψεις. Αποκρύβοντας το γεγονός ότι και οι 5 μέχρι πολύ πρόσφατα τουλάχιστον, μας παρουσίαζαν την τρόικα και τα μνημόνια ως σωτήρια για τη χώρα. Σωτήρια με τους 1,5 εκατομμύρια ανέργους, με τις χιλιάδες επιχειρήσεις που έκλεισαν, με τους ασύλληπτους αλλεπάλληλους φόρους για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και ποτέ για το κεφάλαιο. Με τους δεκάδες χιλιάδες νεοάστεγους και τα πεινασμένα παιδιά. 

Με την ίδια ακριβώς λογική και σοβαρότητα που το 2009 τα "παπαγαλάκια" μας παρουσίαζαν τον ΓΑΠα ως τον τέλειο ηγέτη, με τις ρηξικέλευθες ιδέες και απόψεις, ως τον ηγέτη που θα δημιουργούσε τη νέα Ελλάδα, πέρα και μακριά από τις γνωστές της παθογένειες. Οι ισχυρισμοί των δημοσιογράφων για τον ΓΑΠα "επιβεβαιώθηκαν" με το "λεφτά υπάρχουν" του ιδίου, με τα πολυπράγμονα στα οικονομικά αδέλφια του, με τον Παπακωνσταντίνου, με τον Βενιζέλο, τον Νικητιάδη, τον Κρεμαστινό και τους πολλούς "κηπουρούς" του ΓΑΠα.

Με την ίδια αντικειμενικότητα που προεκλογικά αναπαρήγαγαν όλα τα τρομολαγνικά που δήθεν θα μας τύχαιναν αν κέρδιζε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ που φταίει για όλα. Κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τους μπαχαλάκηδες, από τους κουκουλοφόρους (και της αστυνομίας;), από τις καταλήψεις, από το νέφος της αιθαλομίχλης πάνω από τις μεγάλες πόλεις. 




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...