January 20, 2013

Πρόβα τζενεράλε για κάθε ενδεχόμενο



Η βόμβα στο Mall του Λάτση πιθανότατα σηματοδοτεί το αγγούρι που αισθάνεται στον κώλο της η κυβέρνηση της τρόικας εσωτερικού. Το αγγούρι προκύπτει αφ' ενός από τα μέτρα που παίρνει συνεχώς η κυβέρνηση τα οποία δεν φέρνουν το επιδιωκώμενο αποτέλεσμα και αφ' ετέρου την οργή του κόσμου γι' αυτά τα μέτρα, που μετά την εξαθλίωση στην οποία τον οδήγησαν, του δημιουργούν τώρα απόγνωση. Σε ό,τι αφορά τα μέτρα, έχουν ήδη αρχίσει οι "διαρροές" από διάφορες πηγές για τα επόμενα μέτρα. Και ο Στουρνάρας έχει αρχίσει τις συνήθεις πομφόλυγες για το τι θα περιλαμβάνουν αυτά τα νέα μέτρα.

Με δεδομένη αυτή την ατμόσφαιρα, η κυβέρνηση πιέζεται. Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, παρέα με τη Νέα Δημοκρατία του Σα(χλα)μαρά, αποτελούν το φερετζέ της Δεξιάς. Και η Δεξιά έχει μακρά πολύτιμη πείρα στις προβοκάτσιες για να βγαίνει από δύσκολες καταστάσεις, στρέφοντας την προσοχή του κόσμου μακριά από τα πολύ σοβαρά προβλήματά του, αυτά που προκαλεί η πολιτική της Δεξιάς. 

Με δεδομένο πλέον ότι η διάκριση μεταξύ της Δεξιάς και της Άκρας Δεξιάς είναι δυσδιάκριτη, ελέω Δένδια, Βορίδη και Γεωργιάδη, είναι πολύ πιθανό αυτός ο εσμός να έβαλε μπροστά τα "μεγάλα μέσα", στην προσπάθειά του να αποφύγει την επερχόμενη έκρηξη του κόσμου.

Δίνω λίγες πιθανότητες η βόμβα να τοποθετήθηκε από κομάντος του περιβάλλοντος, σε εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ που έκρινε το Mall παράνομο και κατεδαφιστέο. Η απόφαση δεν έχει υλοποιηθεί γιατί, πέρα από το γεγονός ότι το Mall είναι συμφερόντων της οικογένειας Λάτση, ανεγέρθηκε χάρη στη "βοήθεια" του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του Δήμου Αμαρουσίου (Τζανίκος)  και της Πολεοδομίας. Αποτελεί, δηλαδή, το Μall τον ορισμό της διαπλοκής και της αλητείας με κοστούμι και γραβάτα.


4 comments:

  1. Το παιγνίδι χοντραίνει swell μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αναμενόμενο αφού σφίγγουν οι κώλοι τους...

      Delete
  2. Sorry αλλά ΑΝ λέμε ΑΝ πούμε δημοσίως οτι πολύ γουστάρουμε που χοντραίνει το παιγνίδι γιατί καιρός ήταν να σφιξουν λίγο οι κώλοι, κινδυνεύουμε να στείλουν το Μάνο Φαναριώτη να μας συλλάβει?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βεβαίως παίζει το σενάριο στην περίπτωση που λέτε...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...