January 8, 2013

Και κουραδόμαγκας;




Όταν αντιλήφθηκε ότι ο δικός του νόμος περί "ευθύνης" υπουργών δεν μπορούσε να του προσφέρει κάλυψη, κατέφυγε στον παλιό καλό του εαυτό. Αυτόν που είδαμε πρώτη φορά στο enikos (κλικ), να απαντά με ύφος και τόνο Κασιδιάρη σε ερώτηση πολίτη. Όταν συνειδητοποίησε ότι η θέση του είναι πολύ δύσκολη και δεν θα γλιτώσει εύκολα από τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη λίστα Λαγκάρντ, την "έπεσε" στους, μόνιμους γνωστούς για τη διαπλοκή, υπόπτους, το ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα. Και δήλωσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να επιτρέψει στην Ελλάδα να αναπνεύσει και να αποκτήσει προοπτική τώρα που έχουμε αποκτήσει ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο αναφοράς. Πρόκειται λοιπόν για μία εκδήλωση πολιτικού τυχοδιωκτισμού ακραία, για μία έφοδο, ένα ρεσάλτο το οποίο είναι επανάληψη της προσπάθειας που έκανε προεκλογικά και έχασε. Έξι μήνες μετά τις εκλογές θα ξαναχάσει, συγκρούεται με όλη την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συγκρούεται με το ΠΑΣΟΚ. Συγκρούεται ο κ. Τσίπρας μαζί μου, είναι μια λάθος επιλογή.»

Η σύγκρουση μαζί του είναι μια λάθος επιλογή, είπε. Με άλλα λόγια, είπε το σύνηθες στους κουραδόμαγκες "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε;" Αυτός που χαρακτήρισε τα νούμερα με τα ποσά δίπλα στα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ, ανύπαρκτους τηλεφωνικούς αριθμούς, θεωρεί ότι πρέπει να παραμείνει στο απυρόβλητο. Να μην ελεγχθεί αυτός που, ως υπουργός Οικονομικών, πήρε όλα τα μέτρα που κατέστρεψαν την οικονομία και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, χωρίς να βελτιωθεί στο παραμικρό ο τρόπος που βλέπουν την Ελλάδα και τους Έλληνες οι "εταίροι" και δανειστές μας. Αυτός που ηγείται του κόμματος που μας γνώρισε τον Τσοχατζόπουλο, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον ΓΑΠα και εν τέλει τον ίδιο. Το κόμμα που είναι ο κύριος υπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση.

Όλα αυτά, Βαγγέλη, δεν μπορούν να μην πληρωθούν στο ακέραιο!






6 comments:

  1. Replies
    1. Χα, χα,χα! Αν κάνει μια παραγωγή ο Βενιζέλος, αυτή είναι βρώμας στο διηνεκές.

      Delete
  2. O BB είναι απο τους λίγους που με κάνει να συμπαθώ λίγο παραπάνω τους πολιτικούς του αντιπάλους. Τόσο αποτυχημένος, τόσο αναληθής και τόσο ανύπαρκτος.
    Ο δημοσιογράφος Βαξεβάνης είχε γράψει το πολύ σωστό πράγμα που πολλοί λέγαμε πάντα : Οτι προτιμάμε την αλήθεια της ρητορικής απο την ρητορική της αλήθειας. Ο ρήτορας συνταγματολόγος την εχει ψωνίσει τόσο που ζει σε άλλο κόσμο και πιστεύει οτι με δηλώσεις, ρητορείες και νομικίστικες ορολογίες ανακατεμένες με πολιτικάντικες φούσκες, θα πείσει κάποιους να ψηφίσουν το κόμμα του.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Ψωνισμένος, καλαμοβάμων, προικοθήρας, μιζοθήρας, συνταγματολόγος που συντάσσει νόμους καθ' υπαγόρευση, ελεεινός ψεύτης. Αυτός είναι ο Καλιγούλας του ΠΑΣΟΚ.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...