March 15, 2013

Πάρτε του την άδεια!



Αυτό που μετέδωσαν όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα της Ευρώπης, αυτό που ήταν πρώτη είδηση στην Ελλάδα επί μέρες, μαζί με την εξαφάνιση του Κασιδιάρη για να αποφύγει  το αυτόφωρο, αυτό ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ο Κρεμαστινός και γι' αυτό στην ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του Κασιδιάρη, ψήφισε "παρών".

Όταν ήταν Πρόεδρος του ΔΣ της εφημερίδας "ΠΡΟΟΔΟΣ" της Ρόδου, ο Κρεμαστινός ζήτησε από τον δημοσιογράφο - σύμβουλο που είχε επιβάλει σε αυτήν, πρόταση για την αλλαγή του σχήματος της εφημερίδας. Ο σύμβουλος ζήτησε 50.000€ για τη δουλειά, ποσό που φάνηκε μεγάλο στον Κρεμαστινό. Γι' αυτό ζήτησε και από ένα Ροδίτη γραφίστα πρόταση. Ο γραφίστας δέχτηκε να κάνει τη δουλειά με 25.000€.

Ο Κρεμαστινός πληροφορεί τον σύμβουλο ότι έχει πρόταση με 25.000€. Ο σύμβουλος μία ώρα μετά κατεβάζει την τιμή του κατά 50%!  Όταν ρώτησα τον Κρεμαστινό αν δεν κατάλαβε τίποτα από αυτό, μου απάντησε "τί έπρεπε να καταλάβω;" Περιττό να πω ότι τη δουλειά την ανέλαβε ο σύμβουλος...

Ο Κρεμαστινός που, παρέα με τον Νικητιάδη, δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να πουλήσουν την εφημερίδα ΠΡΟΟΔΟΣ σ' έναν άνθρωπο της νύχτας, τον διαβόητο Μαργέλο, ο οποίος απέλυσε όλους τους εργαζόμενους. Και όταν αυτοί τηλεφωνούσαν στον Κρεμαστινό και τον Νικητιάδη ζητώντας βοήθεια, αυτοί δήλωναν άγνοια και αδυναμία.

Τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι ο Κρεμαστινός δεν τα πάει πολύ καλά με την αντίληψη και το ήθος. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς του επιτρέπει ακόμη ο Ιατρικός Σύλλογος να εργάζεται ως γιατρός...



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...