April 25, 2013

Όταν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη και Δένδια στην κυβέρνηση




Μπορείς να κάνεις τα πάντα. Να χτυπάς, να δέρνεις, ακόμα και να σκοτώνεις μπορείς, χωρίς συνέπειες. Αυτοί τους οποίους κυνηγάς, είναι πάντοτε οι αδύναμοι. Και όταν τους κυνηγάς, δεν είσαι ποτέ μόνος σου. Μαζεύεστε πολλοί, έχετε μαζί σας ρόπαλα και μαχαίρια και επιτίθεστε σε ανθρώπους που τις περισσότερες φορές, δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Αυτό που σας προκαλεί, είναι ότι πρόκειται για διαφορετικούς από σας ανθρώπους. Γιατί έχουν άλλο χρώμα δέρματος, ή προέρχονται από άλλη χώρα.

Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις γιατί ο μπάρμπας στην Κορώνη είναι ο Δένδιας της κυβέρνησης. Αυτός που δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες σιδηροδέσμιων νεαρών, με εμφανή τα σημάδια από τα βασανιστήρια, επειδή λήστεψαν μια τράπεζα. Επειδή λήστεψαν αυτόν που ληστεύει τον κόσμο. Ο Δένδιας που προστατεύει τους κουραδόμαγκες ομοϊδεάτες σου, που δεν είδαμε ποτέ κανέναν με χειροπέδες. 

Έχετε βρει ένα πολύ καλό σύμμαχο σε αυτό που αποκαλείται κυβέρνηση. Κάποιον που έχει τα ίδια σκατά στο κεφάλι του, με αυτά που έχετε κι εσείς. Αυτόν που επιτρέπει στους ΕΚΑΜίτες να εισέρχονται στις φυλακές και να χτυπούν φυλακισμένους. Βλέπεις, είστε όλοι παιδιά της παράταξης που συνεργάστηκε με τους Γερμανούς, παιδιά ταγματασφαλιστών, αυτών που από τότε επιβραβεύονται για τη "συνεισφορά" τους στην πατρίδα. Σκατιάδες.

Πηγή φωτό ethnos.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...