May 1, 2013

Στο όνομα του πατρός και του παππού




Όπως ο πατέρας του και ο παππούς του είχαν αποκτήσει ειδίκευση στα ψέματα και την παρουσίαση του μαύρου ως άσπρου, ο ΓΑΠας ακολουθώντας πιστά το παράδειγμά τους, μας φλόμωσε και αυτός με τα "ιστορικά" ψέματα που είπε. Κορυφαία μεταξύ αυτών, το "λεφτά υπάρχουν" και το "θα κάνω δημοψήφισμα".

Πριν λίγες μέρες μάθαμε για την "τρύπα" των 100 εκατ. ευρώ στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. "Τρύπα" που δημιουργήθηκε επί ΓΑΠα. Χθες μάθαμε ότι ένα πενθήμερο ταξίδι του ΓΑΠα στο πλαίσιο συνάντησης της Σοσιαλιστικής (my ass) Διεθνούς, στην οποία κάποιοι ανεγκέφαλοι τον είχαν ψηφίσει πρόεδρο, χρέωσε το ταμείο του ΠΑΣΟΚ με 200 χιλιάδες ευρώ! Ο ειδικευμένος στα οικονομικά ΓΑΠας, αυτός που δεν βρήκε στο ταμείο του κόμματος τα εκατομμύρια της Siemens και του Τσουκάτου, περιφέρεται σε διάφορες χώρες και δίνει διαλέξεις με θέμα την έξοδο από την κρίση. Το τραγικό δε, είναι ότι κάποιοι πληρώνουν για να τον ακούσουν. Μα κανείς δεν γκουγκλάρει το "ΓΑΠας" στο εξωτερικό;" 

Ο Βενιζέλος συναντήθηκε με τον ΓΑΠα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Και ανέθεσαν σε μια επιτροπή Πασόκων να διερευνήσει την υπόθεση! Ε ρε Ρέμπελ που σας χρειάζεται...




 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...