May 27, 2013

Θεωρίες



Θεωρώ πιο πιθανό να δούμε τη δευτέρα παρουσία παρά να αποκτήσει το ΠΑΣΟΚ ήθος. Θεωρώ  πιθανό αφού πεθάνω να αναστηθώ ως Αλέκα Παπαρήγα και να λαμβάνω με αξιώσεις μέρος στα καλλιστεία, παρά να ξεπεράσουμε την κρίση με την ακολουθούμενη πολιτική. Θεωρώ πιο πιθανό το ΚΚΕ να μείνει εκτός Βουλής, παρά να κάνει συμμαχίες.

Θεωρώ πιο πιθανό να βγάλουν οι σπανοί γένια παρά να μας πουν κάποτε την αλήθεια οι πολιτικοί. Θεωρώ πιο πιθανό ότι θα βαρέσουμε - παρά τα μέτρα - κανόνι, από το να αρθεί ο Σα(χλα)μαράς στο ύψος των περιστάσεων. Όπως και ότι γεννήθηκε ο Χριστός χωρίς sex, από το να αποκτήσουμε δικαιοσύνη. Θεωρώ πιο πιθανό η Ελλάδα να γίνει υπερδύναμη, παρά τον κόσμο να πάψει να υποστηρίζει τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πιο πιθανό να αδυνατίσει ο Πάγκαλος, παρά να σταματήσει να είναι "χοντρομπάσταρδος". Θεωρώ πιο πιθανό να πλύνω σήμερα το βράδυ το κορμί της κυρίας στη φωτό, παρά να ξεβρωμίσει η Βουλή από τους αλήτες.

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, όπου πάντοτε ευδοκιμούσαν οι αλήτες, "καταφέραμε" να έχουμε μια Βουλή που απαρτίζεται κυρίως από κλέφτες (sic) και αμόρφωτους βουλευτές. Μια Βουλή που εκτρέφει τις παθογένειες και τον κομπλεξισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΨΩΛΗΣ. Εκθρέψαμε μια κοινωνία όπου διαπρέπουν πολιτικοί σαν τους σημερινούς και επιχειρηματίες σαν τον Κόκκαλη, τον Λάτση και τον Μπόμπολα. Και έχουμε ευεργέτες σαν τον κ. Βαρδή και την κα Μαριάννα.

Θεωρώ ότι μας έχει πάρει ο διάολος και δεν θέλουμε να το αντιληφθούμε.



4 comments:

  1. ο διάολος μάς εχει πάρει έδώ καί πολλά χρόνια καί γι΄αύτό φρόντισαν οί "πνευματικές ήγεσίες" αύτού τού τόπου , καί είδικώτερα αύτή τής γενηάς τού '30
    (άν θέλεις ,άγαπητέ φίλε εχω στό email μου γραμμένο ένα μικρό βιβλίο "αναλυση της νεοελληνικης αστικής ιδεολογίας" τό όποίο άναλύει μέ έπιστημονικό -κατά τήν γνώμη μου - τρόπο τούς λόγους πού αύτό τό κράτος έξελίχθηκε έτσι...καί τό όποίο μπορώ νά σού τό στείλω .
    καλό μεσημέρι εύχομαι γιώργος-λευκαδα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιώργο, δεν ξέρω αν είναι η γενιά του 30 που φταίει για την κατάντια μας. Δεν μπορώ όμως να βγάλω από το μυαλό μου τη Δεξιά, που κυβέρνησε από τον Εμφύλιο μέχρι το 1981. Ούτε το ΠΑΣΟΚ που μας προέκυψε τότε μπορώ να ξεχάσω.

      Delete
  2. τό χειρότερο άπ' όλα είναι ότι σάν λαός βρισκόμαστε σέ πολύ χαμηλά έπίπεδα βαρβαρότητας καί πολύ καθηστερημένοι σχετικά μέ άλλες χώρες καί γι΄αύτό ,πιστεύω ότι είναι άδύνατον τά πράγματα νά άλλάξουν . Εξ' άλλου άν κάτι τέτοιο ήταν δυνατόν θά έπρεπε νά είχε ήδη συμβή .
    γιώργος -λ.

    ReplyDelete
  3. Μια απορία γιατί λέμε δεξιά και ΠΑΣΟΚ ;
    Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το δεξιότατο κόμμα που το μονό το ενδιάφερε είναι να μασάει και να μασάει. Δεν είναι το κόμμα που ίδρυσε ο γιος του ανεμοδούρα (άλλος δεξιός).
    Δεν είναι το κόμμα που έβγαλε τον νόμο που λέει ότι επειδή δεν είμαστε καλοί κλεφτές να αθωωνόμαστε;
    Η μεγαλύτερη προσπάθεια της ΝΔ ήταν πάντοτε να γίνει ΠΑΣΟΚ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...