June 28, 2013

Καβάλα στ' άλογο η εκτροπή


Για το κράτος, κυβέρνηση και Δικαιοσύνη, δεν έχει καμιά σημασία αν η πρώτη κατηγορία κατά του Κ. Σακκά, αφορά συμμετοχή σε οργάνωση που ουδείς γνωρίζει ή έχει δει. Δύο μήνες πριν την εκπνοή του ανώτατου ορίου προφυλάκισης των 18 μηνών για αυτή την υπόθεση, το κράτος του απήγγειλε νέα κατηγορία, για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Η πρώτη δίκη δεν έχει αρχίσει ακόμα. Η Δικαιοσύνη δεν μπόρεσε μέσα σε 18 μήνες να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να αρχίσει η δίκη, παρά τη σπουδαιότητά της, αφού πρόκειται για τρομοκρατία.

Δεν έχει όμως πρόβλημα η Δικαιοσύνη να γράψει στα παλιότερα των υποδημάτων της τους νόμους και το Σύνταγμα και να απαγγείλει νέα κατηγορία, παρατείνοντας την προφυλάκιση για 6 μήνες. Αυτή η "προθυμία" της Δικαιοσύνης οφείλεται στο γεγονός ότι ο Κ. Σακκάς οραματίζεται μια κοινωνία χωρίς τέτοιους δικαστές, χωρίς αφεντικά που "πίνουν το αίμα" των εργαζομένων, χωρίς άνιση κατανομή του πλούτου, όπου όλοι θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Υγείας και της Παιδείας. Ο άνθρωπος που σκέφτεται έτσι, είναι για το κράτος και τους θεσμούς του ο μεγαλύτερος εχθρός. Και στο όνομα της εξόντωσής του καταπατώνται νόμοι, Σύνταγμα, τα πάντα.

Το κράτος και η Δικαιοσύνη που ανέχεται τους Ναζιστές. Η κυβέρνηση που φρόντισε από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που κατέθεσε, να εξαιρεθούν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η αστυνομία. Η κυβέρνηση που στην υπόθεση της ΕΡΤ καταπάτησε κάθε νόμο και έννοια δικαίου.

Η εκτροπή πλέον έχει καβαλήσει το άλογο και καλπάζει. Και με τη σκόνη και το χώμα που σηκώνει, χάσαμε ακόμα και τη σκέψη μας.











No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...