June 12, 2013

Δεν πέθανε η ΕΡΤ, η Δημοκρατία πέθανε!




Ο ακροδεξιός υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του ακροδεξιού Σα(χλα)μαρά, ανακοίνωσε ότι η ΕΡΤ, από χθες το βράδυ που "έριξαν" τους πομπούς μετάδοσης, δεν υπάρχει πλέον, είναι "νεκρή". Ο εσμός που μας κυβερνά ελέω των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και του Συντάγματος που έχει γράψει στα απ' αυτά του, χθες έγραψε στο ίδιο σημείο τη Δημοκρατία.

Διότι αποφάσισε με μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Οι ΠΝΠ επιτρέπονται βάση του Συντάγματος μόνο σε περιπτώσεις μεγάλης εθνικής σημασίας και σπουδαιότητας. Η κυβέρνηση πήρε αυτή την απόφαση γιατί γνώριζε ότι δεν θα περνούσε ποτέ από τη Βουλή. 

Κλείνοντας την ΕΡΤ, η κυβέρνηση στερεί από τις ακριτικές περιοχές τη δυνατότητα των ακριτών να βλέπουν και να ακούν ελληνικό πρόγραμμα. Αφαιρεί από τα εκατομμύρια Ελλήνων μεταναστών σε όλες τις ηπείρους τη δυνατότητα να θυμούνται την Ελλάδα. Στερεί από όλους τους Έλληνες την ποιότητα που μόνο η ΕΡΤ πρόσφερε με το πρόγραμμά της.

Κλείνοντας την ΕΡΤ η κυβέρνηση, "δολοφονεί" τη Δημοκρατία. Ο στόχος είναι οι Έλληνες να ενημερώνονται μόνον από τους Τρεμοπρετεντέρηδες και Μπάμπηδες της ιδιωτικής τηλεόρασης των "εθνικών" εργολάβων. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι ο εσμός αυτός θα προσπαθήσει και άλλες εκτροπές. Μια, τουλάχιστον, Ανθή Σαλαγκούδη υπάρχει σε κάθε δημόσιο οργανισμό, παθογόνο ή όχι...

Κουφάλα νεκροθάφτη Σα(χλα)μαρά δεν θα πεθάνουμε ποτέ, ούτε εμείς ούτε η ΕΡΤ. Η Δημοκρατία δεν θα γίνει σαν αυτή με την οποία μας "ευεργέτησαν" οι πολιτικοί σου πρόγονοι Μεταξάς και Τριανταφυλλίδης. Αλήθεια, εσύ έχεις βρει το όνομα με το οποίο θα δραπετεύσεις από τη χώρα; Το "Κοτζαμάνης" πώς σου φαίνεται;


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...