July 13, 2013

Τώρα κλείσαμε...


Δεν θέλουμε τίποτα άλλο. Χορτάσαμε από θυσίες, που μας έκοψες μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, που μας απέλυσες, που διέλυσες τα νοσοκομεία, τα Πανεπιστήμια, που δεν δουλεύει τίποτα πλέον. Που συνεργάζεσαι με τα ακροδεξιά (σαν και σένα) αποβράσματα του ΛάΟΣ και της ΕΠΕΝ.

Στα συγχωρούμε και τα ξεχνάμε όλα, μετά την απόφασή σου να τοποθετήσεις τον Παπουτσή ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Πρώην επίτροπος στην ΕΕ και πρώην υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, θέση στην οποία "διέπρεψε" και γι' αυτό τον θυμόμαστε. Τον Παπουτσή, ο οποίος μετά τον Λαλιώτη και τον Τσοχατζόπουλο, ήταν αυτός που είχε το "χάρισμα" να μιλά επί 2 ώρες χωρίς να λέει τίποτα απολύτως.

Επέλεξες τον Παπουτσή που συμβολίζει ό,τι πιο βρόμικο έχει να επιδείξει το ΠΑΣΟΚ. Μετά από αυτό δεν περιμένουμε τίποτα. Καταλάβαμε ότι το μπουρδέλο που φτιάξατε, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από το 1974, θέλετε να το συνεχίσετε πάση θυσία και το κάνετε.




2 comments:

  1. Τελικά αυτοί της γενιάς του Πολυτεχνείου δικαίωσαν τα οράματά τους,που μόνο εμείς νομίζαμε πως δεν είχαν καμία σχέση με το φιλοτομαρισμό και το ατομικό βόλεμα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα δικαίωσαν και με το παραπάνω. Κι εμείς στην κοσμάρα μας.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...