August 10, 2013

Λουκέτα









Διαβάζω ότι η ακροδεξιά κυβέρνηση μελετά το κλείσιμο των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών που ανήκουν σε κόμματα. Μετά την πώληση του 902 από το ΚΚΕ, είναι περισσότερο από εμφανές ότι το μέτρο αυτό στοχεύει στο ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο" του ΣΥΡΙΖΑ. Ο άλλος κομματικός σταθμός είναι ο "ΑΣΤΥ" του Καρατζαφύρερ, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα πήρε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας. Για τον σταθμό του ΛάΟΣ η κυβέρνηση - λογικό - δεν βάζει θέμα.

Ελπίζω η σκέψη αυτή της κυβέρνησης να γίνει απόφαση, να κλείσει δηλαδή τους κομματικούς σταθμούς. Θα χαρώ πολύ να δω να κλείνουν οι κομματικοί σταθμοί MEGA και ΣΚΑΪ. Και οι δύο ανήκουν στην κυβέρνηση και είναι τόσο "ταγμένοι" που δεν έχουν πρόβλημα να πουν ότι "πετάει ο γάιδαρος", αν το έχει πει προηγουμένως η κυβέρνηση. Επειδή δεν χρειάζεται καλύτερη απόδειξη ότι πρόκειται για αυστηρά κομματικά ΜΜΕ, περιμένω να δω τα λουκέτα στο MEGA και το ΣΚΑΪ.

Οι "ογκόλιθοι" της δημοσιογραφίας των δύο σταθμών, η Όλγα, ο Γιάννης, ο Παύλος, ο Άρης και ο κύριος Μπάμπης δεν πρέπει να ανησυχούν ότι θα μείνουν άνεργοι. Με τέτοιες ικανότητες που έχουν θα τους προσλάβει αμέσως ο Μουρούτης στην "Ομάδα Επικοινωνίας" της ΝΔ. Από Μεσογείων και Ποσοδεινώνος η Συγγρού είναι 5 λεπτά δρόμος.




2 comments:

  1. Επίσης, ανοίγει και το ALTER, οπότε θα χρειαστεί κάποια μπάζα της δημοσιογραφίας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστός, παντού βρίσκει κανείς μια χρησιμότητα για τα μπάζα.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...