August 27, 2013

Κλέφτες


Μου κλέψατε το χαμόγελο, την ελπίδα, τη δουλειά, την αισιοδοξία, τη χαρά, τους φίλους, τα ενδιαφέροντα, το περιβάλλον, τη θάλασσα. Μου κλέψατε τη ζωή.  Και δεν σας χρώσταγα τίποτα, ως μισθωτός πλήρωνα το φόρο που μου αναλογούσε, συχνά προκαταβολικά.

Πέσατε πάνω στη χώρα και τους ανθρώπους σαν πεινασμένοι. Και αρπάξατε τα πάντα. Αν νομίζετε ότι θα ξεπλυθείτε όλοι σας με τον Τσοχατζόπουλο, κάνετε μεγάλο λάθος.



4 comments:

  1. Στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές απ οτι μαθαίνω εδω κι εκεί, πολύς κόσμος θα ψηφίζει κομματικά, κυρίως ΝΔ, Πασοκ και Συριζα.
    Είναι εντυπωσιακό -για να το πεις ευγενικά- πόσα αγύριστα κεφάλια δεν καταλαβαίνουν και θα ξαναψηφίσουν τουλάχιστον τα δύο κόμματα της συμφοράς.
    Και οχι μόνον αυτό, αλλά μπλέκουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τα κόμματα. Φοβούνται. Οι μεγάλες ηλικίες φοβούνται να ξεφύγουν απο το μαντρί.
    Τα δυο αυτά κόμματα ειναι υπεύθυνα σε τεράστιο βαθμό για την κομματικοποίηση, (όχι πολιτικοποίηση, άλλο πράγμα ειναι αυτό) της κοινωνίας σε βαθμό τερατώδη.
    Πρέπει με κάποιους τρόπους να μπεί τέλος σε αυτό. Μη με ρω τάς τι τρόπους, δεν ειμαι σίγουρος.
    Καλό απόγευμα Σουελλ-Σουέλλ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τζονάκε στο έχω ξαναπεί. Την έβδομη μέρα της δημιουργίας ο Θεός δεν ξεκουράστηκε. Δούλεψε και έριξε στη γη μυαλό. Οι Έλληνες για να προστατευτούν κυκλοφορούσαν εκείνη τη μέρα όλοι με ομπρέλες.

      Delete
  2. Δεν είναι Έλληνες είναι Γραικοί και η πλειοψηφία αυτών είναι Γραικύλοι
    Αλλιώς δεν δικαιολογείται μετά από 40 χρονιά δεξιά κόμματα (ΠΑΣΟΚ/ΝΔ) που κατακλέψανε και καταστρέψανε αυτή τη χωρά να ξαναψηφίζουν ΠΑΣΟΚ/ΝΔ

    Palladinos

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν ξέρω πως πρέπει να τους αποκαλούμε. Ξέρω όμως ότι είναι τελείως ηλίθιοι, Παλλαδινέ.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...