September 14, 2013

Παραμύθι χωρίς όνομα


Ένα καινούργιο παραμύθι, χωρίς όνομα ακόμα, ψάχνει ο Σα(χλα)μαράς μετά την κατάρρευση του χιλιοειπωμένου success story. Λίγες μέρες πριν την επάνοδο της Τρόικα, μοιάζει να "συνομώτησε το σύμπαν" για να διαψεύσει όλα τα λεγόμενα του Σα(χλα)μαρά. 

Η ανεργία σπάει κάθε μήνα το ρεκόρ του προηγούμενου μήνα. Ο Βρούτσης εκτιμά ότι η ανεργία δεν θα αυξηθεί άλλο. Τα έσοδα συνεχίζουν να πηγαίνουν κατά διαόλου μεριά. Το ΙΚΑ δανείζεται για να πληρώσει τις συντάξεις. Η "τρύπα"  στον ΕΟΠΥΥ έφτασε το 1 δισ., λόγω της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών. Η ανασφάλιστη εργασία συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ ψηλά επίπεδα. Η φοροδιαφυγή έχει γίνει αεροπλάνο και ο ΣΔΟΕ δείχνει να μην "μπορεί" να την ελέγξει. Aυτή η "αδυναμία" είναι που έχει κάνει κάποιους εφοριακούς πάμπλουτους.

Είναι προφανές ότι η οικονομία συνεχίζει με ταχύτητα στον κατήφορο, όπως είναι προφανές ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να διορθωθεί, όσο και να ρίχνει μονίμως την ευθύνη η κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Από μεθαύριο, η χώρα θα βρίσκεται σε απεργιακό κλοιό. Η ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ, η ΑΔΕΔΥ, η ΕΙΝΑΠ είναι κάποια από τα σωματεία που θα απεργήσουν.

Την ίδια στιγμή οι ναζιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν αποθρασυνθεί και επιτίθενται σε εργαζόμενους πλέον. Ο ακροδεξιός πρωθυπουργός και ο αμφίβολης νοημοσύνης εκπρόσωπός του, δεν τολμούν να κάνουν ούτε μια δήλωση που να καταδικάζει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ο Σα(χλα)μαράς γνωρίζει ότι η εικόνα αυτή θα είναι πολύ άσχημη για τη χώρα, όταν θα είναι εδώ οι τροϊκανοί. Γι' αυτό ψάχνει εναγωνίως το καινούργιο παραμύθι, για εσωτερική (λαός) και εξωτερική (δανειστές) χρήση. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο δισέγγονος της Π. Δέλτα πρωθυπουργός, έχει δεχθεί εισηγήσεις το παραμύθι να ονομαστεί "μαύρο κοράκι". Ο Σα(χλα)μαράς πιστεύει ότι οι κομμουνιστές θα νομίσουν ότι το παραμύθι αναφέρεται στους δανειστές. Φημίζεται άλλωστε για την αντίληψη των πραγμάτων που τον διακρίνει.


Πηγή φωτό triklopodia. gr



4 comments:

  1. Την ίδια στιγμή οι ναζιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν αποθρασυνθεί και επιτίθενται σε εργαζόμενους πλέον.

    Ούτε την λέξη ΠΑΜΕ δεν μπορείς να γράψεις.
    Η λέξη σαχλαμαράς που την επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά ταιριάζει απόλυτα και σε σένα.

    ReplyDelete
  2. Anonymous21 October, 2011 23:58

    http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/09/2962011.html

    Δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα παραπάνω.

    Ntina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ούτε εγώ χρειάζεται να προσθέσω κάτι, Ντίνα.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...