September 19, 2013

Τον φασίστα κι αν τον πλένεις...



Νομοθετική πρωτοβουλία αναλαμβάνει η κυβέρνηση, μετά από εντολή του Σα(χλα)μαρά στον Δένδια και τον Αθανασίου, για την αντιμετώπιση της ναζιστικής συμμορίας. Λες και η υφιστάμενη νομοθεσία δεν αρκεί να στείλει στη φυλακή αυτούς τους δολοφόνους. Λες και δεν ήταν ο Άρειος Πάγος που έδωσε την άδεια στη Χ.Α. να κατέβει στις εκλογές και πολλοί ηλίθιοι να την ψηφίσουν και να μπει στη Βουλή.

Ο Δένδιας προσπαθεί άλλη μια φορά να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δολοφονία του Π. Φύσσα από μέλος της Χ.Α. Αντιληπτή η προσπάθεια του Δένδια, όταν οι υφιστάμενοί του αστυνομικοί ψηφίζουν Χ.Α. και μοιράζονται την ιδεολογία της και την πρακτική της, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους αδυνάτους και αυτούς που ενοχλούν τους νοικοκυραίους και το σύστημα.

Ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, που υιοθέτησε και υλοποίησε τον διακαή πόθο των χρυσαύγουλων για το κλείσιμο όλων των καταλήψεων εγκαταλειμένων κτιρίων, όπου προσφερόταν σημαντικό κοινωνικό έργο, στη χθεσινή δήλωσή του παρουσιάζει το κτήνος Ρουπακιά ως προσκείμενο στη Χ.Α. Η φωτό της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ διαψεύδει τον Δένδια, αλλά και τη Χ.Α. Ο Ρουπακιάς είναι μέλος της Χ.Α. και η φωτό είναι από την "εκπαιδευτική" κατασκήνωση στον ποταμό Νέδα.


Την πρόθεση του Δένδια για την αντιμετώπιση της Χ.Α. αμφισβητεί και ο Guardian, που ακόμα περιμένει τη μήνυση. Στο video του Guardian που ακολουθεί από τα χθεσινά επεισόδια στο Κερατσίνι, εμφανίζονται κάποιοι τύποι να πετούν πέτρες, να βρίζουν και να κάνουν αισχρές χειρονομίες κατά των διαδηλωτών, καλυπτόμενοι πίσω από τους αστυνομικούς.


Είναι προφανές ότι η ακροδεξιά κυβέρνηση κατάφερε άλλη μια φορά να κάνει τη χώρα διεθνώς "ρόμπα". Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά υπήρχε και νεκρός.



2 comments:

  1. Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΓΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βρε συ, αφ' ότου ανέλαβε ο Δένδιας η αστυνομία αποθρασύνθηκε, βρήκε τον καλύτερο εαυτό της. Και συ ζητάς να παραιτηθεί ο μέντορας της αστυνομίας...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...