September 19, 2013

Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις;


Κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο άνανδρος δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, δεν έχει κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους Χρυσαυγίτες. Είναι όλοι τους κομπλεξικοί άνθρωποι με IQ χαλικιού. Ο κομπλεξισμός τους αποδεικνύεται από τα πολύ γυμνασμένα σώματά τους. Είναι όλοι τους άτομα της πιο χαμηλής υποστάθμης, κανονικός υπόκοσμος. Οπλοφορούν και επιτίθενται εναντίον αυτών που αντιπαθούν, μεταναστών, Εβραίων, αριστερών, αναρχικών, gay. Όταν κάνουν μια επίθεση, πρέπει να είναι πάντοτε πολλοί και ο "εχθρός" πρέπει να είναι ένας. Για τέτοια αρχίδ@@ μιλάμε.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι έχουν σαν πρότυπο τον αρχηγό τους, τον Μιχαλολιάκο. Αυτόν που το 1978 γλίτωσε την πολύχρονη φυλάκιση, καταδίδοντας στην αστυνομία τους ομοϊδεάτες του. Εκείνους με τους οποίους έβαζε βόμβες σε κινηματογράφους, επειδή πρόβαλαν ταινίες που δεν ενέκρινε. Έχουν σαν πρότυπο αυτόν που η ανύπαρκτη ηθική του τού επέτρεψε να καταδόσει τους συνεργάτες του για να γλιτώσει ο ίδιος.

Αυτόν που ενώ λατρεύει τον Χίτλερ, σήμερα προσπαθεί να το κρύψει. Αυτόν του οποίου οι πιο στενοί συνεργάτες επιδεικνύουν τις σβάστικες στα μπράτσα τους. Αυτόν που προσπαθεί να παρουσιάσει το ναζιστικό χαιρετισμό ως κάτι άλλο. Αυτά αποδεικνύουν ότι, εκτός όλων των άλλων, είναι και δειλός και ψεύτης.

Ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης και ο Παππάς προσπαθούν από χθες να μας πείσουν ότι δεν είχαν σχέση με τον Ρουπακιά. Την ίδια στιγμή το διαδίκτυο είναι γεμάτο με φωτογραφίες που αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.

Έχουν σαν πρότυπο τον Μιχαλολιάκο, ο οποίος ως αρχηγός, ελέγχει και καθοδηγεί τους πάντες. Είναι, δηλαδή, αυτός υπεύθυνος για ό,τι κάνουν οι Χρυσαυγίτες. Οι επιθέσεις σε αυτούς που δεν γουστάρουν, οι δολοφονίες, η διανομή τροφίμων και η αιμοδοσία μόνο για Έλληνες, παλιότερα οι βόμβες, είναι όλα ιδέες του Μιχαλολιάκου. Γι' αυτό λοιπόν, όλοι οι Χρυσαυγίτες παρουσιάζουν αυτά τα αποκρουστικά για κάθε εχέφρονα άνθρωπο, χαρακτηριστικά.

Κατάλαβες τώρα τι ψήφισες τον περασμένο Ιούνιο; Κατάλαβες ότι η ψήφος σου ήταν ουσιαστικά το αγγελτήριο θανάτου του Παύλου Φύσσα στους γονείς του; Καταλαβαίνεις ότι σύντομα θα δούμε κι άλλα αγγελτήρια θανάτου;






4 comments:

  1. Οχι φιλε μου, δεν καταλαβαινει! Το μεγαλυτερο μερος δεν καταλαβαινει, η για την ακριβεια δεν εχει κατι να καταλαβει, αυτο ψηφιζει γιατι αυτο του ταιριαζει. Δικαιολογιες τελος!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φοβάμαι ότι έχεις δίκιο. Η μόνη μου ελπίδα είναι η χθεσινή δολοφονία να αφυπνίσει έστω κάποιους,

      Delete
  2. Δημήτρης Κ.19 September, 2013 20:19

    Η ηλίθια δικαιολογία του ότι τους ψήφισαν γιατί βαρέθηκαν τους άλλους πρέπει να σταματήσει. Όποιος τους ψήφισε είναι απλά φασίστας. Και το δεν ήξεραν τι είναι το ακούω βερεσέ γιατί δεν ζούμε στην εποχή που στέλναν μηνύματα με τα περιστέρια. Να γράφουν βλακείες για να μην το πω αλλιώς στο facebook ξέρουν, να ξεστραβωθούν και να διαβάσουν τίποτε στο διαδίκτυο όχι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δημήτρη, συμφωνώ ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών που ψήφισαν ΧΑ, είναι φασιστόμουτρα. Σκέφτομαι όμως ότι υπάρχει και ένα κομμάτι κόσμου που έχει στρεβλή ενημέρωση μέσα από τα κύρια ΜΜΕ, επειδή δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αν προσθέσεις και τους ηλίθιους από ιδεολογία, φαντάζομαι ότι δεν τελειώσαμε ακόμα με αυτούς.

      Η μόνη μου ελπίδα είναι κάποιοι να αφυπνίστηκαν από τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...