September 27, 2013

Να θυμάσαι ρε!


Να θυμάσαι ότι τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την εξέθρεψες και την άνδρωσες εσύ, με την καθημερινή συμπεριφορά σου, στο σπίτι, στη δουλειά, στο δρόμο, στο γήπεδο. Όπου δεν σεβάστηκες ποτέ τον διπλανό σου, όχι επειδή ήταν διαφορετικός από σένα αλλά γιατί εσύ είσαι αυτός που είσαι. Την εξέθρεψες και την άνδρωσες, ψηφίζοντας τα δύο κόμματα που οι πράξεις και η φρασεολογία τους, έστρωναν το χαλί για να φτάσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο 7% του εκλογικού σώματος.

Αυτά τα δύο κόμματα σήμερα σε κοροϊδεύουν λέγοντάς σου ότι προσπαθούν να εξαλείψουν τη Χ.Α. Ότι προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι μια εγκληματική συμμορία και, ως τέτοια, να τη θέσουν εκτός νόμου. Έχουν αναθέσει τις έρευνες στον Άρειο Πάγο, το σώμα που απεφάνθη ότι η συμμετοχή στις κυβερνήσεις της χούντας ήταν "στιγμιαίο αδίκημα".  Γι' αυτό δεν διώχτηκε ποτέ κανείς για συνεργασία με τη χούντα.

Έτσι φτάσαμε να έχουμε σήμερα στην κυβέρνηση και τη Βουλή ανθρώπους που συνεργάστηκαν με τη χούντα. Και ακόμα περισσότερους που ασπάζονται τις ίδιες ιδέες. Θυμήσου το παρελθόν του Βορίδη, του Γεωργιάδη, του Μαρκογιαννάκη και την επιχειρηματολογία του Λοβέρδου και του Χρυσοχοΐδη. Όλους αυτούς τους άκουγες ευχάριστα, συμφωνούσες μαζί τους και μετά τους ψήφιζες.

Να τα θυμάσαι όλα αυτά την επόμενη φορά που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη και να ξέρεις ότι φασίστας είσαι εσύ!



7 comments:

  1. Μπραβο! Αντε να πληθαινουν οι ξεκαθαρες φωνες, να κοιταχτουμε ενας ενας στον καθρεφτη, να τελειωνουμε με τις ψευδαισθησεις, μπας και παμε παρακατω...

    ReplyDelete
  2. /swell οι αριστεροί και οι "αριστεροί", οι αναρχομπαχαλάκηδες και όσοι τους έσπρωχναν σε συμπεριφορές βίας και αλητείας, οι σύνδεσμοι οπαδών, δε βλέπω να αναφέρεις το μερίδιο συνευθύνης τους.
    Στα κόμματα υπάρχουν στοιχεία που επιθυμούν βία.
    Εσχάτως δε, ο όρος "αντιβία" ειναι στο στόμα πολλών συριζαίων.
    Αμα δε σπάσεις και δεν κάψεις δηλαδή, δεν κάνεις αντίσταση στη βία.
    Θέλει προσοχή γιατι αν η βία γέννησε αντιβία, τότε η αντιβία θα γεννήσει άλλη βία στο μέλλον.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Οι οπαδοί του όποιου πράγματος είναι οπαδοί και, ως εκ τούτου, ανάξιοι αναφοράς. Μου κάνει εντύπωση η αναφορά σου στους αναρχομπαχαλάκηδες. Έχεις καταλήξει ότι είναι τέτοιοι και έτσι; Προσωπικά θεωρώ ότι έχουμε 3 είδη: Ασφαλίτες, οργισμένοι νεαροί, ηλίθιοι παρασυρόμενοι.

      Delete
  3. Για τους ηλίθιους παρασυρόμενους θα συμφωνούσα και εγω.
    Και δεν ειναι ολίγοι. Eίναι πολλοί.
    Οπως συμφωνώ και για συνευθύνες Συνδέσμων οπαδών αλλα και οπως λες στην ανάρτησή σου και κομμάτων, ή μάλλον κομματικών μηχανισμών και ηλίθιων κομματάνθρωπων που σαφώς τους εξυπηρετούσε το να υπάρχει μια οργάνωση τραμπούκων ηλιθίων και δεν πίστευαν οτι θα μπορούσε αυτή να μεγαλώσει σε βαθμό να μας εχει πρήξει τα @@ εδω και καναδυοτρία χρόνια.
    Αδιάβαστοι Χρυσοχοϊδηδες και βλάκες παντός κομματικού κολλήματος έγραφαν στα @@ τους τα πάντα αρκεί να εξυπηρετηθεί το κομματικό τους συμφέρον.
    Οι ίδιοι θα έρθουν να ζητάνε πάλι ξανά να στηρίξουμε δικούς τους υποψήφιους στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Εκεί ειναι που πρέπει να φάνε γιαούρτια.
    Ο αποπάνω έγραψε για την αντιβία.
    Κύκλος βίας, ατέρμων.
    Τι θα κάνουε δηλαδη ρε γαμώτο, θα πάρουμε ρόπαλα να βαράμε ο ένας τον άλλον ; Ο κόσμος ειναι μες στα νεύρα τσίτα, έτοιμος να αρπαχτεί με το παραμικρό, θα αλληλοσκοτωθούμε γαμώτο ; Δεν πάμε να πιούμε ενα Νιαγάρα μπύρες να φύγουμε κι ευχαριστημένοι απο αυτον τον άδικό κόσμο ;
    Η εστω, ας πάμε βόλτα με τη βάρκα σου, με 9 μπωφόρ :)
    Καλύτερα θα ειναι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τζονάκε ξέχασες τις στρατιές των ψηφοφόρων αυτών των κομμάτων με τη de facto φασίζουσα νοοτροπία: Θα με διορίσεις εκεί και μετά θέλω να βάλεις την κόρη μου εκεί και να δώσεις στο γαμπρό μου αυτή τη δουλειά στην Άνω Κλειτορία.

      Κι αυτή βία είναι, όταν σε αφήνουν απέξω γιατί δεν έχεις "μπάρμπα στην Κορώνη".

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...