September 7, 2013

Ένας, ένας στη σειρά, θα πάρετε όλοι...


Δεν είναι ο φόβος των διαδηλώσεων που θα γίνουν, ούτε αυτός των ερωτήσεων που θα του έκαναν στη συνέντευξη τύπου, αυτό που θα κάνει τον Σα(χλα)μαρά να επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος της εσπευσμένης επιστροφής του στην Αθήνα, είναι ότι στις 5 το απόγευμα φθάνει στο Ελ. Βενιζέλος η ανάπτυξη. Ο Σα(χλα)μαράς θέλει να την υποδεχθεί ο ίδιος. Οι τιμές που θα της αποδοθούν θα είναι αυτές του αρχηγού κράτους. Ίδιες ακριβώς με τις τιμές που αποδίδονται στο "άγιο φως", αυτό που ανάβουν με αναπτήρα πριν ανοίξει η πόρτα του αεροπλάνου και αφού αυτό έχει προσγειωθεί το Μεγάλο Σάββατο.

Η αστυνομία έχει απαγορεύσει τη συγκέντρωση πολιτών στο αεροδρόμιο. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αυτοί που θα ήθελαν να δουν με τα ίδια τους τα μάτια την ανάπτυξη - γιατί έχουν χορτάσει με τα ψέματα της κυβέρνησης - θα τη δουν στην τηλεόραση. Στην ΕΛΑΣ ξέχασαν ή δεν γνωρίζουν ότι ο Σα(χλα)μαράς έβαλε λουκέτο στην ΕΡΤ.

Ήδη πάντως έχουν αρχίσει να επιστρέφουν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα οι αστυνομικές δυνάμεις που μεταφέρθηκαν εκεί λόγω της ΔΕΘ. Αυτές θα αναπτυχούν στο αεροδρόμιο και γύρω από αυτό, γιατί η αστυνομία φοβάται τις εκδηλώσεις λατρείας του πλήθους προς την πολυαναμενόμενη τόσα χρόνια ανάπτυξη. Θεωρεί πιθανό η αστυνομία ότι ο κόσμος θα αγνοήσει την απαγόρευση.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...