October 17, 2013

Πρώτα πεθαίνει η Δεξιά και μετά το χούι της...


Τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο οι συλλήψεις μαθητών που έχουν καταλάβει το σχολείο τους. Ήδη χθες είχαμε το δεύτερο κρούσμα. Ο μπαμπούλας της βίας στα καλύτερά του. Και η παράδοση της "αγνής και ανόθευτης" Δεξιάς, αν δεν το έχετε καταλάβει, είναι εδώ. Όπως εδώ ήταν και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την τελευταία πενταετία με τις επιθέσεις και τις δολοφονίες κατά μεταναστών. Όσοι όμως αποφάσιζαν να καταγγείλουν αυτά τα φαινόμενα, ήταν στην καλύτερη περίπτωση γραφικοί. Και η κυβέρνηση συνέχιζε από τη μία να κάνει τα στραβά μάτια και από την άλλη να επιτρέπει στον Δένδια, τον Λοβέρδο και τον Χρυσοχοΐδη να καλλιεργούν τις ιδέες και τη λογική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Αυτοί που χρησιμοποίησαν τη βία ως άσκηση πολιτικής, είτε όταν ήταν στην κυβέρνηση είτε όταν ήταν αντιπολίτευση, δεν ξέχασαν αυτή την "ειδίκευσή" τους. Μέχρι πολύ πρόσφατα, τα στελέχη της ΝΔ που είχαν διακριθεί στην άσκηση της βίας, ως αντιπολίτευση υποστήριζαν ότι η υπακοή στους νόμους εξαρτάται και από το αν ο νόμος προκαλεί ζημιά σε κάποιους ανθρώπους. Ο Βορίδης, για παράδειγμα, δεν αντιλαμβανόταν την εμμονή του κράτους να στέλνει τα ΜΑΤ στους κατοίκους της Κερατέας που αντιδρούσαν στη δημιουργία ΧΥΤΑ. Άλλωστε, ούτε ο πατριάρχης της παράταξης Τριανταφυλλίδης αντιλαμβανόταν ότι υπήρχε πρόβλημα αν για να κερδίσεις τις εκλογές, χρησιμοποιούσες βία και νοθεία.

Σήμερα, προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου από την παταγώδη αποτυχία της ακολουθούμενης πολιτικής, έχουν αναγάγει σε πρώτο θέμα της επικαιρότητας, τη βία. Με αφορμή τις "κινηματογραφικές" συλλήψεις των βουλευτών και μελών της Χ.Α., η κυβέρνηση Σα(χλα)μαρά προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρουσιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ως την παράταξη που δεν καταδικάζει τη βία, αν δεν την υιοθετεί κιόλας. Η βία για την κυβέρνηση είναι μία. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του δολοφόνου Ρουπακιά με το μαχαίρι, που σκότωσε τον Π. Φύσσα και του γιαουρτιού που κάποιος έριξε στον Πάγκαλο. Την ίδια με την κυβέρνηση άποψη έχει και ο Πρετεντέρης, προφανώς γιατί έχει "φάει" και αυτός γιαούρτια.

Όποιος πει ότι αυτά τα πράγματα είναι διαφορετικά, δέχεται ολική επίθεση. Είναι δεν είναι, χαρακτηρίζεται αμέσως σαν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει σημασία αν είσαι συνταγματολόγος και η άποψή σου στηρίζεται στην επιστήμη, το δίκαιο - η άποψη του Πάγκαλου, του Μιχελάκη, του Πρετεντέρη και του μαϊντανού Σιώτη, είναι πιο ισχυρή.

Η Δεξιά είναι εδώ και επιτίθεται, κατάλαβέ το. Και όπως γίνεται με τον άνθρωπο, πρώτα θα πεθάνει η Δεξιά και μετά το χούι της...





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...