October 3, 2013

Παρά τρίχα!


Αν ο ανακριτής και ο εισαγγελέας είχαν αποφασίσει τη μη προφυλάκιση του Μιχαλολιάκου, ο Σα(χλα)μαράς θα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί βιάστηκε να δηλώσει στις ΗΠΑ ότι η ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι στη φυλακή. Μετά λοιπόν τη μη προφυλάκιση των τριών πρωτοπαλίκαρων του Φύρερ, αν το ίδιο γινόταν και με τον Μιχαλολιάκο, ο Σα(χλα)μαράς αφού είναι ακόμα στην Αμερική, θα έψαχνε τον παλιό συνέταιρό του στην πιτσαρία για να του δώσει δουλειά.

Το γεγονός ότι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θεώρησαν ότι δεν είχαν επαρκή στοιχεία για να προφυλακίσουν τους Κασιδιάρη, Παναγιώταρο και Μίχο, σημαίνει ότι η έρευνα που έκαναν η αστυνομία (άντε) και η αντιτρομοκρατική δεν ήταν αποτελεσματική, άφησε κενά. Και μόνο να σκεφτεί κανείς τις καταγγελίες για τα αναρίθμητα εγκλήματα που έχει κάνει η Χ.Α. και τη θέση που κατείχαν και οι τρεις στο κόμμα, απορεί και για την έρευνα και για τη μη προφυλάκισή τους.

Παρά τρίχα τη γλίτωσε λοιπόν ο Σα(χλα)μαράς να επιστρέψει στο επάγγελμα που του έδωσε, όπως ο ίδιος είπε, την εμπειρία ώστε να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Στο κάτω-κάτω πίτσες έφτιαχνε, δεν μάζευε φυστίκια.



2 comments:

  1. Πιστεύεις πραγματικά ότι ο εισαγγελέας - ένας 38χρονος+ αποφάσισε μόνος του να μην τους προφυλακίσει;

    και αυτό που γράφεις ''Και μόνο να σκεφτεί κανείς τις καταγγελίες για τα αναρίθμητα εγκλήματα που έχει κάνει η Χ.Α. και τη θέση που κατείχαν και οι τρεις στο κόμμα, απορεί και για την έρευνα και για τη μη προφυλάκισή τους.''

    που είναι ακριβώς έτσι, δείχνει το πόσο μας κοροϊδεύουν στα μούτρα.

    Να είναι οι ψήφοι που χάθηκαν ο λόγος που κάνουν όλο το νταβαντούρι, να ναι κάτι άλλο; Ακόμα το σκέφτομαι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όχι, νομίζω ότι υπήρξαν άμεσες και έμμεσες πιέσεις, κυρίως από την ΕΕ, λόγω της επερχόμενης Προεδρίας της Ελλάδας. Γνωρίζω επίσης πόσο "ανεξάρτητη" είναι η δικαιοσύνη.

      Το ένα θέμα είναι οι ψήφοι. Το άλλο είναι η δολοφονία του Φύσσα που έδωσε στην κυβέρνηση την ευκαιρία να κάνει πράξη την θεωρία περί δύο άκρων. Ένα η Χ.Α. και το άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...