December 24, 2013

Η πολύφερνη ζωντοχήρα


Αφού είδαν στην κυβέρνηση ότι το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς ψηφίστηκε μεν, αλλά με μία απώλεια (Πωλύδωρας) και μία εύσχημη"ίωση" (Κακλαμάνης). Επειδή γνωρίζουν ότι σύντομα θα φέρουν στη Βουλή τα μέτρα που θα απαιτηθούν για την επόμενη δόση, φοβούνται μη σημειωθούν στην ψηφοφορία και άλλες απώλειες ή και εύσχημες "ιώσεις".

Από την άλλη πλευρά βλέπουν και τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις και δώρο του Άη Βασίλη και σφίγγει ο κώλος τους. Αντιλαμβάνονται, παρά τις πομφόλυγες για εκλογές το 2016, ότι οι καιροί ου μενετοί, για να μη πω ότι βιάζονται κιόλας. Γι' αυτό άρχισαν και τη συζήτηση για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοπρασίας, λέγοντας ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνήσει στο πρόσωπο που θα προτείνει η κυβέρνηση, θα φέρει αποκλειστικά την ευθύνη. Και η ευθύνη, άλλη μια φορά υπαινίσσονται ότι θα έχει να κάνει με τη χρεοκοπία της χώρας, τις ελλείψεις καυσίμων και φαρμάκων, την επιστροφή στη δραχμή.

Ο συνεχής εκφοβισμός όμως του κόσμου δεν λειτουργεί πάντα. Έτσι αποφάσισαν να κάνουν την άσεμνη πρόταση στην πολύφερνη ζωντοχήρα, ζητώντας της να επιστρέψει στην κλίνη της παρτούζας.



6 comments:

  1. Τα ρετάλια με τα ρετάλια πάνε. Το ίδιο ισχύει και γιά τα ρεμάλια. Στην περίπτωση των πολιτικών της συγκυβέρνησης ισχύουν και τα δύο.

    ReplyDelete
  2. Ο Τομπουλογλου όπως και ο Λιάπης πήγαν καρφωτοί από τη κυβέρνηση .
    Καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.
    Θυσίασαν τον έτσι και αλλιώς πολιτικά τελειωμένο Λιάπη και τον ασήμαντο ψιλικατζή Τομπουλογλου για να επικοινωνήσουν τη νέα αμεροληψία του κράτους .
    Οι μεγάλοι μιζαδόροι (που είναι δεκάδες στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ) των εξοπλιστικών και των νοσοκομειων προφυλάσσονται δια να μην τινάξουμε το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας στον αέρα»

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το πρόβλημα είναι ότι οι "ιθαγενείς" συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν τίποτα.

      Delete
  3. gemise to politiko sistima tis foukariaras tis elados pempars

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η Ελλάδα έχει γεμίσει με αυτά από το 1981. Η "μεγάλη συνεισφορά" του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν αυτή.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...