January 7, 2014

Τρέχουν και δεν φτάνουν...


Πανικός έχει πιάσει την κυβέρνηση με την τελετή έναρξης της προεδρίας της ΕΕ, η οποία επισήμως αρχίζει αύριο. Η τελετή θα γίνει στο Ζάππειο, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα για να ελέγξει τους χώρους ο Βενιζέλος, που έχει μια ευαισθησία στο Ζάππειο. Όση ώρα βρισκόταν εκεί αντιλήφθηκε ότι μέσα στο κτίριο έκανε κρύο και είχε πολλή υγρασία. Ρώτησε γι' αυτό τον υπεύθυνο και όταν του απάντησε, "άρχισαν τα όργανα". Ο υπεύθυνος του είπε ότι έχουν κλείσει τη θέρμανση, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην χρησιμοποιούν τα δημόσια κτίρια την κεντρική θέρμανση για να μην επιβαρύνεται το φαινόμενο της αιθαλομίχλης. Μάλιστα, πρόσθεσε, ότι επειδή οι καθαρίστριες ήταν απλήρωτες επί μήνες και το κτίριο έζεχνε, την ώρα που τα ποντίκια έκαναν πάρτυ, αναγκάστηκε ο υπεύθυνος να πουλήσει τον παλιό καυστήρα για σκραπ. Με τα χρήματα που πήρε, πλήρωσε τις καθαρίστριες τα οφειλόμενα και έτσι αυτές έφεραν το κτίριο σε ένα λογαριασμό.

Ο Βενιζέλος κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό μόλις το άκουσε. Πήρε από εκεί τηλέφωνο τον Σα(χλα)μαρά και τον ενημέρωσε σχετικά. Ο Σα(χλα)μαράς άρχισε τα "καλαματιανά" και μόλις έκλεισε το τηλέφωνο με τον Βενιζέλο, πήρε τον Ερντογάν. Του είπε ότι στέλνει το προεδρικό αεροπλάνο και του ζήτησε να το γεμίσει με κουβέρτες. Του κατέστησε δε σαφές ότι το αεροπλάνο θα έπρεπε να ήταν οπωσδήποτε πίσω στην Αθήνα φορτωμένο με τις κουβέρτες, το αργότερο στις 10 το βράδυ σήμερα. 

Ο Ερντογάν προσπάθησε να μάθει το λόγο που ο Σα(χλα)μαράς ήθελε τις κουβέρτες, αλλά ο δικός μας  δεν του είπε τίποτα. Τον παρακάλεσε μάλιστα να μη διαρρεύσει τίποτα στα τουρκικά ΜΜΕ. Ο Ερντογάν όμως είναι όχι μόνο "γάτα", αλλά παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τις "σοφές" αποφάσεις της κυβέρνησης. Έτσι κατάλαβε αμέσως τι συμβαίνει και ότι ο Σα(χλα)μαράς θέλει τις κουβέρτες για ζεσταθούν οι Επίτροποι που θα συνεδριάσουν αύριο στο Ζάππειο. Και επειδή τον "εκτιμά" ως ηγέτη, διέρρευσε την είδηση αμέσως στο CNN TURK. Aυτή τη στιγμή, η είδηση για την νέα "επιτυχία" της ελληνικής κυβέρνησης προβάλλεται σε όλα τα δίκτυα του κόσμου.



2 comments:

 1. Πσέφτη ... τι ν' αυτά που λες ;
  Ο Μπένι ο μέγας ρήτορας δε μπορεί να την πατήσει με κανένα Ζάππειο του Σαχ-λαμ-αρά ντε Μεσσήνιο.
  Γνώμη μου,έπρεπε να στείλουνε τονε Τσίπρα να κάνει επιθεώρησις.
  Μαζί με τη Ζωή τη σούπερ ντούπερ γούμαν και τονε Καμμένο ντε να τους κάνει παρέα αγκαζέ με μια δωδεκάδα μηνύσεις έτοιμες για όσους τους προζβάλλουνε.
  Τελος πάντων αφου δεν πήρα τη δουλειά εγω να πα να γκαμητούνε όλοι παλιοακαθάρματα αλλά ψιτ πάμε για γκανα γκαφέ απο Ζάππειο μεριά αυτές τις μέρες να δούμε ευρωπαίους να ανασάνουμε πολιτιζμό και να μην είμαστε αιθαλομιχλομίζεροι γραικοί.

  Ζήτο η ΕΕ Ζήτο η Ελάς Ζήτο το Ζήτο !
  Πάμε χαμένοι φίλε άστα ....

  Τ

  ReplyDelete
  Replies
  1. Δεν ξέρω αν ανασάναμε πολιτισμό, ανασάναμε πάντως σίγουρα πολύ καυσαέριο με τα μέτρα που πήρε η πάνσοφη κυβέρνηση για την προστασία των Ευρωπαίων και το απίστευτο μποτιλιάρισμα που αυτά δημιούργησαν.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...