February 2, 2014

Μια ποιότητα να 'χεις να λες...


Πρόβλημα με την ποιότητα των μεταναστών που δέχεται η Ελλάδα, βλέπει ο ακροδεξιός και φόβος και τρόμος του ξένου τύπου, υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας. Αντίθετα, ο Δένδιας εκθείασε τους μετανάστες που προέρχονται από χώρες της πρώην  Σοβιετικής Ένωσης. Φαντάζομαι τι θα πει όταν δει μετανάστες από την πρώην Αυστροουγγρική αυτοκρατορία.

Δυσκολεύομαι να αποφασίσω αν η αναφορά του Δένδια στη Σοβιετική Ένωση οφείλεται στη βλακεία του ή στο φασιστικό μένος που κάθε Χρυσαυγίτης, κρυφός ή φανερός, έχει για τον κομμουνισμό.

Ο Δένδιας πάντως δεν βλέπει κανένα πρόβλημα ποιότητας με την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας. Δεν τον ενοχλεί ότι στην πολιτική σκηνή του 2014 υπάρχουν ακόμη οι απόγονοι των συνεργατών του Γερμανού κατακτητή και των δοσίλογων. Δεν ενοχλείται από το γεγονός ότι ο Τριανταφυλλίδης, ο επονομαζόμενος από την παράταξή του και εθνάρχης, για να αντιμετωπίσει "τον κομμουνιστικό κίνδυνο" έγινε ο εκλεκτός του παλατιού και έκανε εκλογές βίας και νοθείας. Είχε τέτοια "ποιότητα" ο Τριανταφυλλίδης που έδωσε το ένα από τα δύο εργοστάσια χαλυβουργίας που μας έδωσαν μετά τον πόλεμο οι Γερμανοί, στο φίλο του τον Αγγελόπουλο. Το δεύτερο δεν το πήρε ποτέ για να μην έχει ανταγωνισμό ο Αγγελόπουλος. 

Δεν υπάρχει για τον Δένδια πρόβλημα ποιότητας με τον Γέρο της Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ, άλλο συνεργάτη του παλατιού και των Εγγλέζων, που μάχονταν παρέα κατά του "κομμουνιστικού κινδύνου". Ούτε αποδεικνύει πρόβλημα ποιότητας ότι στη Βουλή υπάρχουν σήμερα τα παιδιά "επιφανών" αλητών, όπως του Κεφαλογιάννη, του Παυλίδη και του Κουτσόγιωργα. Ή ότι από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν περάσει ο Παπαγεωργόπουλος, ο Δούκας, ο Τσοχατζόπουλος, ο Παπαντωνίου, ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης, ο Βενιζέλος, ο Κρεμαστινός και ο Νικητιάδης. Η ποιότητα αυτή, βλέπετε, έχει πολλά πρόσωπα. 

Για να μη μιλήσουμε για την ποιότητα των ψηφοφόρων, αυτών που μας "γνώρισαν" όλους τους προαναφερθέντες...



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...