February 25, 2014

Δένδιας τιμωρός


Μετά τη μήνυση του Δένδια στον GUARDIAN για τη δημοσίευση σχετικά με τα βασανιστήρια που υποβάλλουν οι αστυνομικοί τους κρατούμενους, μήνυση που ακόμα περιμένουν  στην εφημερίδα, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ είναι έτοιμος να μηνύσει όλα τα ΜΜΕ και τα ιστολόγια που δημοσιοποίησαν το video με τον εν ενεργεία αστυνομικό - υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης.

Ο Δένδιας είναι έξαλλος για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί στην ομιλία του αστυνομικού ήταν παρόντα όλα τα προβεβλημένα στελέχη της ΧΑ που είναι ακόμα εκτός φυλακής. Ο Μ. Αρβανίτης μάλιστα, χαιρέτησε το ακροατήριο με το ναζιστικό χαιρετισμό. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί γελοιοποιείται ο Δένδιας και το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, γιατί στην ΕΔΕ που έκαναν είπαν σε όλους τους τόνους ότι δεν εντόπισαν σχέσεις μεταξύ της αστυνομίας και της ΧΑ. Και επειδή αυτό θυμίζει απολύτως τον ΓΑΠα που δεν βρήκε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ τα χρήματα της SIEMENS που κατέθεσε ο Τσουκάτος, ο Δένδιας βγάζει "αφρούς".

Κυκλοφορεί μάλιστα η πληροφορία ότι εταιρία διαδικτυακού στοιχήματος δίνει απόδοση 69,1 στο αν ο Έλληνας υπουργός κάνει τελικά τη μήνυση στον GUARDIAN!



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...