February 7, 2014

Έτσι είναι, γιατί έτσι νομίζουν


Έκλεισαν την ΕΡΤ για να φτιάξουν, έλεγαν, μια καλύτερη Δημόσια Τηλεόραση. Μετά από 8 μήνες η Δημόσια Τηλεόραση είναι σε τόσο "καλή" κατάσταση, που την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών στο Σότσι της Ρωσίας, θα μεταδόσει η ΟΤΕ ΤV. Σε δόξα του Σα(χλα)μαρά και του ΔΟΛιου Καψή. 

Η ανάπτυξη πάντως είναι ήδη εδώ μας λένε. Ας συνεχίζει να αυξάνεται η ανεργία και η ύφεση. Την ίδια στιγμή συνεχίζουν ακάθεκτοι τη διάλυση της Υγείας, ενώ πλησιάζει το 40% το ποσοστό των ανθρώπων που είναι ανασφάλιστοι.

Η "λαοπρόβλητη"κυβέρνηση αύξησε κατά 60% τις τιμές των διοδίων στις εθνικές οδούς, κατ' απαίτηση των κατασκευαστικών εταιριών που τις διαχειρίζονται. Στο Μπομπολιστάν. Θέλοντας να προλάβουν τις αναμενόμενες αντιδράσεις, τοποθέτησαν στα διόδια κάμερες. Έτσι είναι, γιατί έτσι νομίζουν. Προβλέπω ότι σε λίγο στις εθνικές οδούς θα κινούνται μόνο φαντάσματα, σαν την ανάπτυξη.





2 comments:

  1. Ο Σαμαράς υποσχέθηκε πως θα μοιρασει "πλέόνασμα" που δεν εχει!
    Ο Σαμαράς συνεχίζει να μην φορολογεί συντεχνίες μαφιόζων ψηφοφόρων του και,
    οταν βρίσκεται στο εξωτερικό,
    επικαλειται τις "θυσίες" του Ελληνικού λαού, για να αποσπάσει δανεικά!
    Ποιοι κανουν τελικά θυσίες σ' αυτο τον τόπο;

    ReplyDelete
  2. Ο ΓΑΠ ήταν ηλίθιος και τούτος είναι τόσο ψεύτης και τόσο δουλοπρεπής προς το ντόπιο και ξένο καφάλαιο που ειλικρινά δυσκολεύεσαι να πεις ποιος είναι χειρότερος.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...