March 31, 2014

Αναίσθητοι, ξεδιάντροποι και φοβισμένοι

Οι φωτό και το video είναι από τη Σχολή Πολέμου σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Για κάποιο λόγο στο χώρο μπροστά στη Σχολή βρίσκονταν από το πρωί ένα άγημα του στρατού, μία μπάντα της αεροπορίας, ένα ασθενοφόρο του στρατού και δεκάδες αυτοκίνητα , όλα στρατιωτικών. Μεταξύ των αυτοκινήτων και ένα μαύρο MINI COOPER χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.



Δεξιά φαίνεται το MINI COOPER που δεν έχει πινακίδες κυκλοφορίας.




Και ποιον περίμεναν όλοι αυτοί, στημένοι ώρες κάτω από τον ήλιο; Μα ποιον άλλον από το μεγάλο, τον τεράστιο τον τιτανοτεράστιο Αβραμόπουλο! Ο οποίος ήρθε με μια τεράστια (λογικό) MERCEDES, συνοδευόμενος από την ασφάλειά του σε ένα BMW X5, ένα OCTAVIA και δύο μοτοσικλέτες, συνολικά 7 άτομα...





Παρ' όλα τα γλυκά λόγια στην αρχή και την αυστηρή φωνή στο τέλος, ο Rebel δεν ήθελε να πάει να κατουρήσει τα λάστιχα της MERCEDES.


2 comments:

  1. Βρε swell,εσύ που βρέθηκες εκεί και τράβηξες αυτές τις φωτογραφίες;
    Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι στο που βλέπεις το περίεργο;
    Ο Κιμ,αυτός της Β. Κορέας,έχει μεγαλύτερη φρουρά.
    Και δεν είναι τόσο μεγαλοπρεπής όσο ο Αβραμόπουλος.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βγαίνω βόλτα με τον Rebel εκεί και σπάζομαι κάθε φορά που όλος ο χώρος καταλαμβάνεται από τα αυτοκίνητα των καραβανάδων. Όταν δεν έχουν "παράσταση" οι στρατιωτικοί, εκεί παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους οι δικηγόροι που πηγαίνουν στα δικαστήρια.

      Ναι, ο Κιμ έχει μεγαλύτερη φρουρά, αλλά πρόκειται για δικτατορία. Εδώ απαγόρευσαν πάλι τις διαδηλώσεις για αύριο και μεθαύριο, αλλά αν τους πεις ότι είναι χούντα θυμώνουν.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...