April 22, 2014

Θεϊκή αντιπαροχή


Όλες αυτές τις μέρες του Πάσχα, με τη θρησκευτική "κατάνυξη" και την υποκρισία να κυριαρχούν, με απασχολούσε ένα θέμα. Υπάρχουν αρκετές θρησκείες, ισοδύναμες όλες, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι θεωρούμε τη δική μας ως την καλύτερη όλων.
Σύμφωνα με τη θρησκεία μας όλοι καταλήγουμε ή στον παράδεισο ή στην κόλαση, ανάλογα με τα πεπραγμένα μας. Φαντάζομαι ότι ο παράδεισος ισοδυναμεί με ανάσταση, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μου τώρα. Όλοι λοιπόν πάμε εκεί. Και εφόσον η δική μας θρησκεία είναι η μόνη αληθινή, στον παράδεισο και την κόλαση πηγαίνουν όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως από θρησκεία, χρώμα σεξουαλικό προσανατολισμό και μόρφωση που είχαν.

Άρα μιλάμε για δισεκατομμύρια ανθρώπων που έχουν καταλήξει στον παράδεισο και την κόλαση. Και προκύπτει το ερώτημα: Πού χωράνε όλοι αυτοί; Δεν μας έχει πει κανείς ποτέ ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες λόγω υπερπληθυσμού. Δεν έχουμε ακούσει να γίνονται εξώσεις λόγω περιορισμένων θέσεων.

Το γεγονός αυτό οδηγεί στο μοναδικό λογικό συμπέρασμα που υπάρχει. Υπουργός Δημοσίων Έργων έχει αναλάβει εκεί ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και έχει καθιερώσει την αντιπαροχή, με την πολύχρονη πείρα που είχε από αυτήν. Έτσι βολεύονται κουτσοί, στραβοί, αδελφές και παλικάρια. Σύμφωνα δε με αποκλειστικές πληροφορίες, οι ιθύνοντες εκεί δεν γνώριζαν την αντιπαροχή, εντυπωσιάστηκαν πολύ και γι' αυτό έχρισαν τον Τριανταφυλλίδη επίτιμο δημότη. Μάλιστα θέλησαν να του στήσουν αδριάντα στην είσοδο των εγκαταστάσεων. Ένα περίεργο συμβάν όμως ακύρωσε τα αποκαλυπτήρια του αδριάντα.



2 comments:

  1. Swell,έχω ένα USB 64mb που χωράει της Παναγιάς τα μάτια και το μέγεθός του είναι μικρότερο από μια μεγάλη ελιά.
    Δεν σου μιλάω για τούς σκληρούς των 2Τ και βάλε.
    Κάτι ανάλογο,φαντάζομαι,θα δημιούργησε σε παράδεισο και κόλαση ο δικός μας πάνσοφος,πανάγαθος φιλιεύσπλαχνος,κλπ,μοναδικός θεός.
    Απορώ μάλιστα πως οι αντιπρόσωποι του θεού επί της γης δεν το αναφέρουν αυτό στα κηρύγματά τους,ώστε να μην ανησυχούν όχι τόσο εκεινοι που είναι για την κόλαση όσο εμείς που είμαστε για τον παράδεισο.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Βρε συ, αν ανέφεραν κάτι τέτοιο, θα χάλαγε η μπίζνα τους και δεν λέει τέτοιες δύσκολες εποχές...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...