May 7, 2014

Φωνάζουν οι λύκοι...


Πανικόβλητοι όλοι στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν την επερχόμενη καταστροφή στις εκλογές και, προσπαθώντας να αλλάξουν το ρου του ποταμού, επιδίδονται πλέον σε άκρατη καστροφολογία και απροκάλυπτους εκβιασμούς.

Ο Βενιζέλος ισχυρίζεται ότι αν καταψηφιστεί η Ελιά, στη χώρα θα υπάρξει πολιτική αστάθεια. Ο Γρηγοράκος απειλεί ότι οι εκλογές θα αποδείξουν αν θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδα ή να γίνει σαν την Αίγυπτο, την Τουρκία και την Ουκρανία. Και οι δύο μας λένε ότι άλλα αυτά τα "τρομακτικά" θα συμβούν επειδή μια Ελιά του 4-5% δεν θα μπορεί και δεν θα έχει κανένα λόγο να συμμετάσχει στην κυβέρνηση.

Αδίκως μας απευθύνουν τις "κατάρες". Η λύση είναι στα χέρια τους και είναι εδώ. Να κατεβάσουν ρολά στο ΠΑΣΟΚ σήμερα και να προσχωρήσει αμέσως μετά όλο το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ. Έτσι δεν θα διατρέξουν τον κίνδυνο της απόλυτης καταψήφισης που τους περιμένει στις εκλογές.

Το ζήτημα βεβαίως είναι αν ο Σα(χλα)μαράς και η ΝΔ θα ήθελαν μια τέτοια εξέλιξη, η οποία θα έδινε μεν κάποιο χρόνο στην κυβέρνηση, αλλά θα "έδενε" άρρηκτα τα δύο κόμματα. Έχουν και τα δύο λόγους να σκέφτονται τη δικαιοσύνη, αλλά το ΠΑΣΟΚ με τα μέλη που έχει γεμίζει μια φυλακή μόνο του, με πρώτο και καλύτερο τον αρχηγό του.

Ο πανικός έχει όμως καταλάβει και τον Σα(χλα)μαρά. Αυτό αποδείχτηκε και χθες, στη συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1. Το 90% καταναλώθηκε με επιθέσεις επιπέδου Δημοτικού σχολείου και ψεύδη στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα. Για τον τελευταίο είπε ότι "γεννήθηκε με την κρίση και θα εξαφανιστεί με το τέλος της κρίσης". Ενώ ο Σα(χλα)μαράς γεννήθηκε στους κόλπους της ΕΚΟΦ.

Σκεφτείτε ότι έχουμε αυτόν τον πρωθυπουργό τα 2 τελευταία χρόνια. Το μόνο που δεν έχει πει ακόμα, είναι ότι δεν θα αποκτήσουμε δωρεάν WiFi αν δεν ψηφίσουμε ΝΔ... Φωνάζουν οι λύκοι για να φοβηθούμε "λύκος-λύκος!"



2 comments:

  1. Καλημέρα.
    Ο Τσίπρας επένδυσε πολιτικά επάνω στην κρίση, αυτο είναι αλήθεια.
    Το ίδιο όμως έκανε και ο Σαμαράς. Και τωρα το κρύβει και εμφανίζεται ως ο μόνος σωτήρας.
    Ο ρόλος δε του Μπένι στην όλη ιστορία θα μπορούσε να απασχολεί την Δικαιοσύνη ... οκ μια σωστή Δικαιοσύνη, επι μιά δεκαετία.
    Επιπέδου δημοτικού είναι αρκετές φορές τα επιχειρήματα και των τριών πρωταγωνιστών της κακής πολιτικής σκηνής και καταρρέουσας κοινωνικής συνοχής. Αλλά και του ΔΗΜΑΡύπνου ΖΖΖΖ.
    Εμένα δεν με ικανοποιεί κανένας.
    Οι πληροφορίες μου λένε οτι ο Μπένι είπε σε δύο κολλητούς του οτι θα ξαναβγεί και θα πεί να μη μας ξανασηκωθεί άμα δεν ψηφίσουμε Βενιζελιά ! έχω χεστεί απάνω μου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλησπέρα πέρα για πέρα Τζονάκε,

      ο Τσίπρας "επένδυσε" πάνω στην καταστροφή που έφερε η κυβέρνηση και ήταν για όλους συγκεκριμένη και χειροπιαστή, τη ζούμε και τη βλέπουμε γύρω μας καθημερινά.

      Ο σώγαμπρος του Μπακατσέλου και εκλεκτός του Άνθιμου και του Λαμπράκη, θα έπρεπε όντως να είχε απασχολήσει προ πολλού τη δικαιοσύνη, αλλά στην Ελλάδα ζούμε.

      Για τη θυγατρική ΔΗΜΑΡ δεν θα μιλήσω. Τα νούμερα που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις μιλούν αντ' εμού.

      Ο Βενιζέλος μας απειλεί με αυτό γιατί του ιδίου λόγω πάχους και χοληστερίνης δεν του σηκώνεται και μας ζηλεύει επειδή είμαστε γαμήκουλες.

      ΥΓ. Ξεκόλλα από την εμμονή "αν δεν μπορώ να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, δεν ψηφίζω κανένα σοβαρό κόμμα".

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...