November 25, 2014

Οι κουτσοί, οι στραβοί και ο ΣΥΡΙΖΑ


Αγαλλίαση αισθάνθηκαν οι Συριζαίοι μετά τη δήλωση της Θεοδώρας Τζάκρη ότι θα συντάσσεται σε όλα τα επίπεδα με τον ΣΥΡΙΖΑ. "Ξαφνικά" η Τζάκρη ανακάλυψε ότι η χώρα και οι πολίτες είναι σε δεινή θέση. Συνειδητοποίησε ότι γι' αυτή την κατάσταση ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Αντιλήφθηκε επίσης ότι δεν αποκλείεται καθόλου το ΠΑΣΟΚ να μην πιάσει το όριο του 3% και να μη μπει στη Βουλή στις επόμενες εκλογές.

Και καλά, η Τζάκρη και η κάθε Τζάκρη βλέπουν το πλοίο να βυθίζεται και αποφασίζουν να πηδήξουν στη θάλασσα για να σωθούν, στο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι κερδίζουν κάτι από αυτές τις προσχωρήσεις; Προφανώς πιστεύουν ότι οι Έλληνες έχουν μνήμη χρυσόψαρου και ΙQ χαλικιού και ότι έχουμε ξεχάσει το "μεγαλείο" των Πασόκων. Των ανθρώπων που αν δεν έκλεψαν οι ίδιοι, έκαναν τα "στραβά μάτια" σε αυτούς που έκλεβαν. Που οι περισσότεροι καβάλησαν το καλάμι και θεώρησαν ότι απευθύνονταν σε αποίκους. Ο Κουλούρης και η Τζάκρη είναι τέτοιες περιπτώσεις.

Είναι καθαρή τύχη που ο Λαλιώτης έχει αποτραβηχτεί από την πολιτική ζωή και έτσι δεν προσχώρησε κι αυτός στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά από "κουτσούς" και "στραβούς" το ΠΑΣΟΚ, άλλο τίποτα. Πεδίο δόξας λαμπρό για τον Άγιο Παντελεήμονα ΣΥΡΙΖΑ...



4 comments:

  1. Swell

    Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει σε ένα κόμμα που βαδίζει προς την εξουσία.Κατά τη γνώμη μου στελέχη του ΠΑΣΟΚ ,που δεν είναι αναμειγμένα σε όποιας μορφής σκάνδαλα,όχι μόνο πρέπει αλλά επιβάλλεται να βρουν ανοιχτές της πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ.Σε διαφορετική περίπτωση δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει κυβέρνηση
    Αυτό είναι το ένα.Το άλλο είναι πως αν θέλεις να κρατήσεις την "ιδεολογική καθαρότητα" στεγανοποιείς το χώρο σου και περιορίζεσαι σε κραυγές και συνθήματα όπως,καλή ώρα,το ΚΚΕ.
    Τι από τα δύο είναι καλύτερο;
    Εγώ πάντως βαρέθηκα τα επαναστατικά τσιτάτα που το μόνο που προσφέρουν είναι μια καρέκλα στους κομματικούς ινστρούχτορες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θεωρείς δηλαδή ότι όσοι δεν μπλέχτηκαν σε σκάνδαλα δεν καταλάβαιναν τι γινόταν δίπλα τους; Σε ρωτώ γιατί η δική μου εμπειρία, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, μου έδειξε ότι ο μέσος Πασόκος προσπαθεί πάντα να κάνει την όποια λαμογιά, όπου και όπως μπορεί.

      Αν δε ο ΣΥΡΙΖΑ κλείσει τις πόρτες του σε αυτά τα υποκείμενα, δεν σημαίνει ότι γίνεται "ψυγείο" σαν το ΚΚΕ.

      Delete
  2. Aυτό ακριβώς πρέπει να κάνει ο Συριζα, χωρίς να ειναι κλειστός τύπου ΚΚΕ, να μείνει ανοιχτός αλλά προς θεού ρε παιδιά ! προσχωρούν στο Συριζα όποιοι να'ναι ! Δεν ειναι και σοβαρό πράμα αυτό και πραγματικά Σουέλλ εισαι αυτός που ξέρω, οταν λες εύστοχα οτι Κουλούρης και Ραχήλ ειναι το ίδιο πράγμα και σωστά αγωνιάς για το τι είδος πολιτικών ανακατεύεται στη μπογιά του Συριζα.
    Για μένα τεράστιο λάθος η υιοθέτηση τσιτάτων και κραυγών τύπου ΑΝΕΛ και η υποδοχή "στελεχών" τύπου "ανοίξαμε-και-σας-περιμένουμε".
    Δείχνει οτι εισάγουν προσωπικό απο ... θυγατρικές (;) εταιρείες άρα παίζει να μην υπάρχουν ικανοί γνήσιοι αριστεροί και πάμε να φτιάξουμε ενα κολάζ απο ότι υπάρχει στην αγορά, φωνάζουμε "Εκλογές" χωρίς να έχουμε πείσει επαρκώς οτι θα κυβερνήσουμε, και βλέπουμε, αλλά οκ αφου θα πέσουν οι άλλοι τότε εντάξει είμαστε.
    Χμ αν ήμουν Σύριζα απο παλιά, αυτο δεν θα μου άρεσε και τόσο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για όλα αυτά που γράφεις, αλλά και πολλά άλλα Τζονάκε, κρατώ πολύ μικρό καλάθι για τον ΣΥΡΙΖΑ.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...