October 18, 2007

Άκου ανθρωπάκο...



Εσύ ο φοιτητής στη Χίο, που φώναξες στο παράθυρό σου ένα σκύλο. Ο σκύλος ήρθε νομίζοντας ότι ήθελες να τον ταΐσεις ή να τον χαϊδέψεις ή, απλά, να του μιλήσεις. Γιατί έτσι είναι οι σκύλοι. Αλλά εσύ ήθελες να ρίξεις πάνω του ένα τηγάνι καυτό λάδι. Και το έκανες. Για να βασανίσεις το καημένο το ζώο κι έτσι να ικανοποιήσεις το τραυματισμένο σου «εγώ», ανθρωπάκο.


Ένας θεός ξέρει πως τραυματίστηκε τόσο βαριά το «εγώ» σου, ώστε να αισθάνεσαι τόσο μειονεκτικά. Ήταν οι δικοί σου άνθρωποι ή οι φίλοι σου που όταν ήσουν μικρός, σε οδήγησαν σ’ αυτήν τη ψυχική κόλαση; Ποιος σου δημιούργησε το σύμπλεγμα να βρίσκεις ικανοποίηση βασανίζοντας ένα ζώο; Ποια απόρριψη σε έπεισε ότι το μόνο που μπορείς να πετύχεις στη ζωή σου, είναι να πληγώνεις άσχημα όσους δεν μπορούν να αμυνθούν; Η ανικανότητά σου να αισθανθείς και η αδυναμία σου να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους, δεν σου «χτύπησαν» κανένα καμπανάκι. Αντί να προσπαθήσεις σκληρά, να παλαίψεις γι’ αυτά, εσύ αποφάσισες να γίνεις κτήνος! Και να κάψεις ένα σκύλο, που το μόνο που μπορούν να εκφράσουν τα μάτια του, είναι προσμονή κι απέραντη ευγνωμοσύνη, ανθρωπάκο. Αλλά εσύ κατάφερες αυτά τα μάτια να «κραυγάσουν» ανείπωτο τρόμο...

27 comments:

  1. Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα!Με κάλυψες πραγματικά!

    ReplyDelete
  2. Εγώ έχω να προσθέσω. Ο τύπος πρέπει να δικαστεί γι' αυτό που έκανε. Δεν υπάρχουν ελαφρυντικά, ό,τι και να έχει υποστεί. Βασάνισε κάποιο ανυπεράσπιστο πλάσμα. Δεν μπορώ να τον συγχωρέσω.

    ReplyDelete
  3. To video είχα την ατυχία να το δω. μόνο ένα πράγμα θέλω. Εμένα μαζί με αυτόν και ένα τηγάνι καυτό λάδι. Μόνο αυτά. Μπορείτε να μου τον βρείτε και να μου τον παραχωρήσετε για λίγο; μόνο για λίγο...

    ReplyDelete
  4. Κάτι τέτοιοι με κάνουν να απορώ από τι σκατά υλικό είμαστε φτιαγμένοι...
    Καλησπέρες!

    ReplyDelete
  5. Δάκρυσα.

    ReplyDelete
  6. Η ιστορία είναι αληθινή;

    Γιατί άμα είναι θέλει σκότωμα..

    ReplyDelete
  7. @Koptoraptou: Προφανώς είμαστε φτιαγμένοι από "πρώτης" τάξεως υλικό.
    @Εφιάλτης: Το υποκείμενο αυτό ήταν τόσο περήφανος γι' αυτό που έκανε, που το ανέβασε στο YouTube. Έτσι τον τσεκάρανε.

    ReplyDelete
  8. τι να πειι κανεις για αυτο το τερας κ τα λογια που λεμε πολυ αξια του δινουμε του μηδενικου το μονο που θα ηθελα θα ηταν να τον ειχα για μια ωρα στα χερια μου τιποτα αλλο

    ReplyDelete
  9. Α, το έκανε για να γίνει διάσημος στο YouTube !
    Μάλιστα, τον πιάσανε ;
    Αν τον πιάσανε πρέπει να φάει φυλακή.
    Αυτό που έκανε ειναι απαράδεκτο !
    Αν το χε κάνει σε άνθρωπο θα τον χώναν μεσα. Δεν εχει διαφορά όμως, γιατι τα ζωα και ειδικά ο σκύλος αγαπούν εμάς.
    Δεν περιμένουν κακό.

    ReplyDelete
  10. καλημερα, καλη Κυριακη σε ολους.
    Για μενα η τιμωρια του πρεπει να ειναι ακριβως το ιδιο που εκανε στο κακομοιρο το τετραποδο, και η αποβολη του απο το πανεπιστημιο
    *ξερετε μηπως ποιο ειναι το βιντεακι;

    ReplyDelete
  11. rompa , poli rompa o tipos

    ReplyDelete
  12. εγω θα του εριχνα το λαδι του μαλάκα και θα τον κοπαναγα με το τηγάνι.

    ReplyDelete
  13. Λένε όλοι "τι ζώον είναι" "τι κτήνος κλπ"
    Δυστυχώς επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι το χειρότερο "κτήνος" είναι ο άνθρωπος... :(
    Επίσης φίλοι, βάζοντας το όνομα στο google πραγματικά έχει γίνει χαμός!
    Εγώ λέω, άν δεν είναι πραγματικά τα στοιχεία? Ονομα, επώνυμο κλπ? Έχω πολλές φορές μεγάλη αμφιβολία για την αξιοπιστία μερικών πληροφοριών στο νετ!
    Αν όμως 1 φορά στο εκατομμύριο τα στοιχεία είναι προϊόν δυσφήμισης προσώπου (υπαρκτού) που δεν έχει σχέση με την υπόθεση, τότε διαπράττουμε και εμείς έγκλημα που είναι αντίστοιχο με αυτό του γουρουνιού... Είναι χρέος ανθρώπων που τον γνωρίζουν (πχ συμφοιτητές) να μας διαφωτίσουν (τους αρμοδίους και εμάς) Ευχαριστώ

    ReplyDelete
  14. e siga re, oloi ekfrasate ta "eilikrina" sas dakria gia ena skili pou den kserete kan giati to perilouse. Den simfwnw me auto pou ekane, alla egw thelw na pisteuw pws einai enas logikos anthrwpos (asxeto pws gelouse) pou elave drastika metra enantia se ena skili pou ton enoxlouse.

    ReplyDelete
  15. @Ανώνυμε 18.35: Ο.Κ. Εύχομαι την επόμενη φορά να ενοχληθεί από σένα.

    ReplyDelete
  16. Αγαπητοί, απ'οτι καταλαβαίνω το μόνο που ενοχοποιεί τον Κύπριο φοιτητή είναι «μαρτυρίες φοιτητών» από τις οποίες η τοπική εφημερίδα «κατέληξε να ταυτοποιήσει το σπίτι» στο οποίο έγινε η βιντεοσκόπηση, «το οποίο νοικιάζει Κύπριος φοιτητής».

    Με άλλα λόγια, βρέθηκε κάποιος νέος άνθρωπος που κατοικεί σε κάποιο σημείο της Μεσογείου, έχει κυπριακή προφορά, και το παράθυρο της κουζίνας του έχει θέα περιβόλι με δέντρα, και αμέσως ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΝΟΧΟΣ.

    Τέτοιες υποθέσεις είναι για τα Δικαστήρια, όχι για τον όχλο.

    Εδώ λοιπόν θα βρείτε κάποιο αντίλογο:
    Εικονικός όχλος, πραγματικό λιντσάρισμα

    ReplyDelete
  17. Anonymous said...

    e siga re, oloi ekfrasate ta "eilikrina" sas dakria gia ena skili pou den kserete kan giati to perilouse. Den simfwnw me auto pou ekane, alla egw thelw na pisteuw pws einai enas logikos anthrwpos (asxeto pws gelouse) pou elave drastika metra enantia se ena skili pou ton enoxlouse.
    31/10/07 18:35

    Me enoxlise afto pou egrapses... giafto mou erxetai na sou sakatepsw tin mouri afou prwta se kalesw sto spiti mou gia ena potaki....

    ReplyDelete
  18. Τα δάκρυα περισσεύουν σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, 99.9% των συμπολιτών μας φέρονται σαν κτήνη στα αδέσποτα. Το καλοκαίρι, ένας τύπος πάτησε εν ψυχρό αδέσποτο σκύλο μπροστά μας σε πλατεία της παλιάς πόλης του Ναυπλίου. Το άφησε αιμόφυρτο να κλαίει και έφυγε. Εκτός από το γεγονός ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους παρευρισκόμενους στα κοντινά εστιατόρια δεν σήκωσε την μύτη του από το φαγητό, δεν ήθελε ούτε η αστυνομία αλλά ούτε και η πυροσβεστική να έρθουν γιατί δεν ήταν "της αρμοδιότητας τους". Τελικά, μετά από πολλά τηλεφωνήματα και δύο ώρες αναμονής με το σκυλάκι, βρήκαμε κτηνίατρο να το περιθάλψει. Ντροπή και αίσχος.

    ReplyDelete
  19. @Jeff: ΄Εχεις απόλυτο δίκιο. Και μπράβο σου που περιθάλψατε το σκυλάκι. Έχε υπ' όψη σου ότι η παράσυρση ζώου από αυτοκίνητο, τιμωρείται. Πρέπει πάντοτε να παίρνουμε τον αριθμό του αυτοκινήτου.

    ReplyDelete
  20. Να καεί με λάδι αυτός ο διανοητικά καθυστερημένος φοιτητής. Και αξία του δίνω, γιατί ακόμα και καθυστερημένος να είσαι, δεν βασανίζεις ζώα! Οπότε μιλάμε για κάποιο ανεγκέφαλο ον κ όπως πολύ σωστά τον χαρακτήρισες "ψυχολογικά τραυματισμένο"!
    Είναι ντροπή να συμπεριφερόμαστε έτσι στα ζώα που μόνο κακό δεν μπορούν να μας κάνουν!
    Σας παρακαλώ να δημοσιευτεί η φωτογραφία του κ αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω στοιχεία, ας με ενημερώσει στην παρακάτω διεύθυνση e-mail

    s_margariti7@yahoo.gr

    ReplyDelete
  21. Αν ήταν καθυστερημένος ο τύπος θα έτρεχες να τον βοηθήσεις, γιατί είναι "άρωστος". Αντι για μίσος θα ένιωθες... θλίψη και συμπόνια για τον συνάνθρωπο. Τώρα που είδες "άρωστο μίσους" που βγάζει το κομπλεξ του σε έναν ανύμπορο να αντιδράσει σκύλο, σου μετέφερε το μίσος του και σου έδωσε το δικαίωμα να βγάλεις το δικό σου μίσος πάνω του.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΠΥΡΑ!
    ΥΓ: Μπορεί και συ μια μέρα να κάνεις μαλακεία. Τοτε να θυμάσαι οτί εσύ θα σε κρέμαγες. Στιγμές αδυναμίας είναι και πληρώνοντε.

    ReplyDelete
  22. Θα επικηρυχθούν και αυτός ο τύπος αλλά και αυτός ή αυτοί που έκαψαν το Leo.

    ReplyDelete
  23. ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ReplyDelete
  24. @Anonymous 8/12: Τα στοιχεία του είναι από την πρώτη στιγμή γνωστά ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

    ReplyDelete
  25. ΡΕ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΕΤΟΙΑ "ΚΤΗΝΗ" ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ. ΡΕΖΙΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1974.

    ReplyDelete
  26. Με αυτόν ρε σεις τι έγινε; Ξέρει κανείς; Πάει, πέρασε ο καιρός ξεχάστηκε και αυτό...

    Γιώργος

    ReplyDelete
  27. @Γιώργος: Το μόνο που ξέρω είναι ότι έφαγε δυο χρόνια αποβολή από το Πανεπιστήμιο.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...