January 13, 2009

Έκκληση για εθελοντές

Έκκληση για εθελοντές στο περίπτερο ενημέρωσης γίνεται εδώ.


Όσοι / όσες πιστοί προσέλθετε...

4 comments:

  1. Να 'σαι καλά που το έβαλες!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
  2. @Koptoraptou: Πολλά φιλιά και σε σένα, αγαπητή!

    ReplyDelete
  3. Ενημερωτικό:
    Ακριβολογώντας, δεν είναι σχετικό με την συγκεκριμένη ανάρτηση του swell, αλλά κάπου έπρεπε να το «φωνάξω», γιατί θα τρελαθώ!
    Πριν δύο ημέρες, μια μικρή βάρκα με λαθρομετανάστες πλησίαζε τη βραχονησίδα Νίμο στη Σύμη, όταν ανατράπηκε. Η ομάδα των λαθρομεταναστών βρέθηκε στο νερό, με ανταριασμένο καιρό. Σώθηκαν 18 από σκάφος του λιμενικού. Νεκρό ανασύρθηκε ένα μωράκι μόλις 40 ημερών ανασύρθηκε νεκρό.
    Σήμερα, μεταφέρθηκαν στη Ρόδο και ο εισαγγελέας του νησιού «επιλήφθηκε» της υπόθεσης και έπραξε «τα δέοντα». Άσκησε ποινική δίωξη στους γονείς για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο!!!!!!!!!!!
    Η είδηση, αύριο θα δημοσιευθεί και στον τοπικό τύπο. Θα την δείτε σίγουρα στις (ή σε κάποια από τις) εφημερίδες της Ρόδου:
    Ροδιακή: rodiaki.gr
    Πρόοδος: proodos.net
    Δημοκρατική: dimokratiki.gr
    Μου έρχονται χιλιάδες πράγματα ταυτόχρονα στο μυαλό σαν καταιγίδα με συνεχείς αστραπές. Δεν ξέρω ποια βροντή είναι πιο δυνατή. Επιλέγω να πω μόνο ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν απλά τυφλή. Έχει χάσει και τις υπόλοιπες 4 αισθήσεις της. Είναι νεκρή. Σαν το 40μερο κοριτσάκι.
    Υ.Γ. Swell, συγνώμη για την άσχετη παρέμβαση. Είμαι σίγουρος ότι θα δείξεις κατανόηση

    ΚυρΣος

    ReplyDelete
  4. @KυρΣος: Μη ζητάς συγγνώμη συντοπίτη. Έκανες πολύ καλά που ενημέρωσες. Για να αντιληφθούμε άλλη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής και του μυαλού των ταγών της ελληνικής δικαιοσύνης.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...