April 13, 2010

Μιχαλάκης Spielberg

 

Σκηνικό 17Ν στήνει ο βραβευμένος με Oscar από το FBI σκηνοθέτης και ΠΡΟΠΟτζής υπουργός.  Για τη μεταφορά των συλληφθέντων χθες από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια, αποκλείστηκαν η Αλεξάνδρας, η Μουστοξύδη και η Ευελπίδων.  Ξαναείδαμε έτσι εν πομπή τα θηριώδη Τσερόκια της Αντιτρομοκρατικής.

Επειδή όμως το IQ είναι δεδομένο και δεν αλλάζει, μας παρουσιάζουν το Ν. Μαζιώτη ως αρχηγό της οργάνωσης. Λένε μάλιστα ότι ήταν πολύ προσεκτικός και επιμελής στις κινήσεις του, όπως και εχθρός του συστήματος και του κράτους. Όλα αναμενόμενα για τον αρχηγό. Βεβαίως δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτά τα χαρακτηριστικά δεν συνάδουν με τα σοβαρά στοιχεία που (λένε ότι) βρέθηκαν στο σπίτι του.  Εκτός αν ήταν ΚΑΙ μαλάκας.

Πάντως, είναι λογικό να γνωρίζουν στην Αντιτρομοκρατική ότι ήταν προσεκτικός και επιμελής, αφού τον παρακολουθούσαν χρόνια. Τώρα βέβαια, αν ρωτήσω γιατί τον άφηναν να κάνει όλα αυτά που του καταμαρτυρούν, αφού τον παρακολουθούσαν, θα μου απαντήσει κανείς; Ε, να μην έχουμε τέτοιες απαιτήσεις κι εμείς... Μόλις το δεύτερο σενάριο του Μιχαλάκη είναι.  Αφήστε που το τέλειο σενάριο δεν υπάρχει.


66 comments:

  1. Στο μυαλό του μέσου πολίτη*, η συλληψη του Μαζιώτη ως εκτελεστικου αρχηγου της ...τρομοκρατικής οργανωσης που ονομάζεται ...Επαναστατικός αγώνας, έχει τεράστια κενά λογικής. Στην πραγματικότητα εμφανιζεται σαν το απολυτο άλμα στο παραλογο.

    Η δική μου προσεγγιση ήταν πάντα ότι ο ...επιθεωρητής Κάλαχαν θα ΠΡΟΙΚΙΣΤΕΊ με πολλά δώρα για το επομενο βήμα της καριερας του. Αλλωστε όλοι γνωρίζουν την τεραστια διαφορά απο το πραγματικά ισχυρό "power" μεχρι το ασθενές θεσμικό "authority".

    Ενω όμως το σενάριο της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας στην Ελλαδα, εμφανιζε πάντα ένα τυπικά αγγλοσαξωνικό prudence, η σημερινές συλλήψεις έχουν κάτι απο το ελληνικό τουρλουμπούκι. Η εύκολη σκέψη, η ευκολη δικαιολογία είναι το timing. Τις ...θέλαμε ΤΩΡΑ για αντιπερισπασμό. Είναι όμως έτσι; Μήπως όμως και αυτή η προσεγγιση είναι τόσο αφελής όσο και το ότι ο Μαζιωτης είναι ...ο αρχηγός;

    *Μέσο πολίτη εννοώ αυτόν που ναι μεν, δεν γνωρίζει τίποτα περισσότερο για την τρομοκρατία, περα απο αυτά που διαβάζει σε βιβλία και στον Τύπο, αλλά ταυτοχρονα και αυτόν που τα εγκεφαλικά του κυταρρα δεν έχουν υποστεί την τεραστια φθορά που συνεπάγεται η υπερεκθεση στην τηλεοπτική προπαγάνδα.

    ReplyDelete
  2. @Κaterina: Μου αρκεί το γεγονός ότι η ιστορία "μπάζει" από παντού. Αν οφελήθηκε η κυβέρνηση, με αφήνει αδιάφορο, αν και απαντώ καταφατικά. Kαι τίποτα περίεργο να μην είχε γίνει, έχοντας παρακολουθήσει προσεκτικά το ΠΡΟΠΟτζή να κάνει δηλώσεις μετά από ένα συμβάν (κάτω από πίεση δλδ) και γνωρίζοντας κάποια πράγματα για τη γλώσσα του σώματος, τον έχω ικανό να "σκηνοθετεί" τέτοιες (και χειρότερες) ιστορίες.

    ReplyDelete
  3. Όλα αυτά που περιγράφεις φίλε swell, παρέχονται με τη βοήθεια της ειδικότητας που ονομάζεται «μπατσοδημοσιογράφος». Ο πρόεδρος τους, «Μπατσόμπολος» μας παρουσιάζει την ένστολη δημοσιογραφία που με το ύφος «ξέρω περισσότερα από όσα σας λέω γιατί είμαι από μέσα», απονέμει κατηγορίες και διασύρει ανθρώπους. Στα κανάλια το σκηνικό γνωστό και δοκιμασμένο : εικόνες από τα μαύρα τζιπ με τα bull bar και τους αντι-τρομοκράτες με τις full face κουκούλες, να τραβολογάνε σιδηροδέσμιους και σαφώς κακοποιημένους «τρομοκράτες».

    Διάφοροι μαρκουτσοφόροι μπατσοδημοσιογράφοι μεταδίδουν από τα σπίτια (συγνώμη γιάφκες) των «τρομοκρατών». Βρήκαν και το παπά αδελφό του αρχηγού, βρήκαν και φωτογράφησαν το κωλόχαρτο του καθοδηγητή και ταυτοποίησαν τις καλαμωτές από το κήπο.

    Φυσικά, ο Χρυσοχοϊδης γνωρίζει ότι ο καλύτερος τρόπος για να καταδικάσεις κάποιον είναι να βάλεις τη φωτογραφία του στις σελίδες του site της αστυνομίας, για να τις αντιγράψουν με cut and paste, όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, να κάνουν videakia και να παίζονται σε loop όλη ημέρα σε εθνική κλίμακα.
    Ο λόγος που γίνονται όλα αυτά είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα και ο συμψηφισμός της έλλειψης άλλου κυβερνητικού έργου. Πραγματικά, το έργο αυτό είναι των ρουφιάνων της αστυνομίας και των μπατσοδημοσιογράφων.

    Ελπίζω να σταματήσει η μετάδοση από αυτό το τσίρκο. Εύχομαι να απελευθερωθούν οι άνθρωποι που άδικα κρατούνται για καθαρά πολιτικούς λόγους.

    ReplyDelete
  4. Άσχετα με το τι λένε οι δημοσιογράφοι, καλό θα ήταν να περιμένουμε λίγο ακόμα.
    Ούτε εσύ μπορείς να αποδείξεις ακόμα ότι οι μπάτσοι πουλάνε φίκια για μεταξωτές κορδέλες.
    Οπότε, κουβέντα να γίνεται.

    ReplyDelete
  5. @Paratiritis: Ακουσα ότι τους δύο από τους συλληφθέντες τους έπιασαν γιατί βρήκαν αποτυπώματά τους σε κινητά μέρη! Με τέτοιες κατηγορίες, έχουν συλληφθεί κι άλλοι άνθρωποι στο παρελθόν. Καμιά υπόθεση δεν έγινε δυνατό να στηριχτεί σε δικαστήριο και αθωώθηκαν όλοι.

    Φαντάσου τώρα να έχεις πιάσει το δονητή της φίλης σου, να την πιάσουν μετά για τρομοκράτισσα και να βρουν το αποτύπωμά σου. Τί κάνεις; Λες ότι ο δονητής είναι δικός σου.

    ReplyDelete
  6. @Τsaousa: Δεν βιάζομαι αγαπητή. Ούτε ξεχνώ όμως ότι ο Μιχαλάκης έχει δώσει δείγματα γραφής.

    ReplyDelete
  7. @tsausa … Δεν γίνεται κουβέντα μόνο. Βλέπω ότι έχει κινητοποιηθεί η αντιτρομοκρατική για τη σύλληψη και μεταφορά μερικών ανθρώπων οι οποίοι δεν φέρουν όπλα, ούτε έχουν όπλα στο σπίτι τους. Αντιθέτως στα σπίτια τους είχαν άπλυτα πιάτα, όργανα γυμναστικής, βιβλία και λαπτοπ. Τα σπίτια τους φωτογραφήθηκαν μετά από δελτίο τύπου της αστυνομίας ως γιάφκες τρομοκρατών.Η κουβέντα που γίνεται είναι ότι θα βρούν όπλα για να δέσουν τις κατηγορίες, θα συλλάβουν εντός των προσεχών ωρών τους άλλους που θα ομολογήσουν τρομοκρατικές ενέργειες.
    Αυτή η εντατικοποίηση των μέσων και η προσμονή του επόμενου επεισοδίου δεν κάνει πιο ενδιαφέρον το τρέχον επεισόδιο.
    Σας παραπέμπω στο ασυνάρτητο δελτίου τύπου της ΕΑ, μετά από το οποίο δεν δικαιολογείται η κινητοποίηση :
    http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3244&Itemid=528&lang=

    ReplyDelete
  8. Προφανώς είστε πεπεισμένοι για την αθωότητα των κατηγορουμένων(;)
    Γιατί τέτοια πρεμούρα; Και οταν το θέμα είναι αυτό (που είναι) δεν είναι και κάπως σόλοικο να εστιάζετε στην αυτοκινητοπομπή;

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Λοιπόν για να σου ξυπνήσω τη μνήμη.... ο Μαζιώτης είναι ο Σαρδανάπαλος του Επαναστατικού Αγώνα μιας και ο άλλος της 17Ν και του ΕΛΑ όχι μόνο απαλλάχτηκε και δικαστικά αλλά είναι και πολύ γέρος για να τον ανακατέψουν και με τον ΕΑ, χωρίς φυσικά και να το αποκλείω τελείως.

    ReplyDelete
  11. Έσβησα 3 φορές το σχόλιο για να κάνω επικόλληση το διορθωμένο (σούπερ το κωλονέο μου πληκτρολόγιο) αλλά το μπλογκ δεν το έσβηνε αν πρώτα δεν έκανα σύνδεση, ήμουν όμως ήδη συνδεδεμένη.
    Και τώρα βλέπω ότι το έσβησε τελικά...

    @Swell ο Χρυσοχοίδης δεν ήταν που τσίμπησε τη 17Ν (με τη βοήθεια του Ξηρού...)Το ξέχασες; Ή ήταν μούσι κι αυτό;

    @paratiritis είναι αλήθεια ότι οι φερόμενοι, είναι εντελώς ανοικοκύρευτοι και μούχλες. Οι ψυχολόγοι λένε πως οι άνθρωποι που ζουν σε τέτοια σπίτια έχουν πρόβλημα με τη ζωή τους ή το μυαλό τους ή και τα δυο μαζί. (κάπου ζήτησε Φρόιντ ο Σουέλ).
    Πάντως, γιάφκα ΔΕΝ μας είπαν ότι βρήκαν. Την ψάχνουν. Τώρα, αν όπως λες τη φτιάξουν και τους τη φορτώσουν είναι απλό: δεν θα το μάθουμε ποτέ. Ό,τι και να λες λοιπόν, δεν υπάρχει μάλλον περίπτωση να μου αποδείξεις κάτι.

    Κι εδώ που τα λέμε, ο Ανέστης πιο πάνω έχει δίκιο. Αφού τους θεωρείτε αθώους, γιατί τέτοια καϊλα να μας πείσετε; Αφήστε μας να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας. Ή μήπως θεωρείτε πως το μυαλό είναι δικό σας χάρισμα;

    ReplyDelete
  12. Ρε Swell δεν σου είπα να ξηλώσεις το μαλακοσυλλέκτη από το blog σου?
    Σαν τις πεταλουδίτσες (της νύχτας) τους μαζεύεις....

    ReplyDelete
  13. @Ανέστης: Σε μια υπερπαραγωγή, τα εφφέ αξιολογούνται πάντοτε. Υπάρχει άλλωστε και ειδικό OSCAR.

    Είμαι πεπεισμένος για δύο πράγματα. Την ανικανότητα της ΕΛΑΣ και την παθογένειά της να "στήνει" υποθέσεις. Σε ό,τι αφορά τους συλληφθέντες, εντόπισα κάποιες αντιφάσεις στις ανακοινώσεις τηε ΕΛΑΣ.

    Αν σκεφθείς και το επίπεδο της ελληνικής δικαιοσύνης, τότε θα συμφωνήσεις, πιστεύω, ότι τα πράγματα δεν είναι ούτε απλά, ούτε εύκολα.

    ReplyDelete
  14. @Monahikos likos: Με το Μιχαλάκη, ούτε εγώ το αποκλείω να τον δούμε υποβασταζόμενο στον ανακριτή, με το υπογλώσσιο στην τσέπη.

    Και επειδή το παρόν Blog (θέλει να) έχει και παιδευτικό χαρακτήρα:

    Ο Σαρδανάπαλος ήταν σύμφωνα με τον Κτησία ο τελευταίος βασιλιάς της Ασσυρίας. Ήταν παροιμιώδης για την έκφυλη και άσωτη ζωή του. Είχε συγκεντρώσει τεράστιους θησαυρούς και κατοικούσε στη Νινευή.

    Ο Σαρδανάπαλος μετά από μακρόχρονους αγώνες, υπέκυψε στην επανάσταση του βασιλέα της Μηδίας Αρβάκη. Η Νινευή κυριεύτηκε, ύστερα από μεγάλο άνοιγμα που δημιούργησε στα τείχη της πλημμύρα του ποταμού Τίγρη. Ο Σαρδανάπαλος, μη θέλοντας να πέσει στα χέρια των εχθρών του, κάηκε με τις συζύγους του και τους θησαυρούς του.

    Οι Έλληνες αναφέρουν συχνά την επιτύμβια επιγραφή του που προέτρεπε το διαβάτη να απολαύσει τη ζωή του. Η παράδοση αυτή ευσταθεί γιατί το όνομα Σαρδανάπαλος είναι η αρχαία ελληνική απόδοση του ασσυριακού ονόματος Ασσουρμπανιπάλ, και η πτώση της Νινευή θυμίζει την τύχη του Σαμάσ-Σουμ-Ουκίν, που είχε επαναστατήσει εναντίον του Ασσουρμπανιπάλ και σκοτώθηκε στη Βαβυλώνα το 648 π.Χ. (Από τη wiki).

    ReplyDelete
  15. @Τsaousa: Ναι, ο "Μιχαλάκης εξάρθρωσε τη 17Ν." Αν ήταν όντως έτσι, γιατί η δίκη ήταν παρωδία αντάξια της χειρότερης μπανανίας;

    ReplyDelete
  16. @Monahikos likos: Ζηλεύεις Λύκε μου τα τροφαντά νιάτα με τα ζωηρά μυαλά, που συλλέγονται εδώ.

    ReplyDelete
  17. Δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα δευτερολογίας σαν τεράστιος μαλάκας που είμαι (σύμφωνα με το λύκο) αλλά έχουμε την αστυνομία που αρμόζει στην τρομοκρατία μας.
    Γιατονμπούτσο και οι δύο.

    Νεσπά;

    ReplyDelete
  18. @Ανέστης: Τα σχόλια είναι ανοιχτά γιατί αντιπαθώ κάθε μορφή λογοκρισίας. Και μη ρωτάς αν έχεις τη δυνατότητα δευτερολογίας.

    Επί της ουσίας του σχολίου σου τώρα, επειδή γνωρίζω το Λύκο, το σχόλιό του δεν αναφερόταν σε σένα. Αναφερόταν αλλού και σε μένα που επιτρέπω κάποια, "αντιπαθητικά" για αυτόν, σχόλια.

    ReplyDelete
  19. Μάλλον το ελληνικό κράτος αποφάσισε να γυρίσει ένα έργο αντάξιο με αυτό της Τζούλιας. Μόνο που επέλεξε ένα διαφορετικό είδος, μιας άλλης εποχής, οπως τα γύριζαν τότε...(κατά τα λεγόμενα της Λαίδης Αντζελας). Μια τσόντα με αξιοπρέπεια.

    ReplyDelete
  20. @Anonymous: Επειδή ανυπομονώ, μήπως ξέρεις πότε θα βγει στα περίπτερα;

    ReplyDelete
  21. Αναφέρομαι σε όλη αυτή την υπερπαραγωγή για την προσαγωγή των "υπόπτων" και τα "αδιάσειστα" επιχειρήματα για την ενοχή τους.
    Το έργο έχει αρχίσει να κυκλοφορεί μόνο που περιμένουμε τις συνέχειες και μάλιστα μπροστά στις οθόνες μας. Πού τώρα με την κρίση να το βγάλουν και στα περίπτερα.

    ReplyDelete
  22. Σουέλ, αυτή είναι η Δημοκρατία στο μυαλό του... προοδευτικού Μοναχικού Λύκου: να φιμώνεις όσους διαφωνούν με ό,τι αυτός πιστεύει.

    Έναν τέτοιο τύπο, και αλήθειες να λέει, δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρεις στα σοβαρά. Μιλάμε δηλαδή για έναν επικίνδυνο άνθρωπο για την κοινωνία, σε κάθε περίπτωση.

    ReplyDelete
  23. @Τsaousa: Βρε συ Τσαούσα, τί μανία είναι αυτή που έχεις με τις υπερβολές; Ο Λύκος είναι (κι αυτός) μερικές φορές απόλυτος, όπως είμαστε κι εμείς οι δύο.

    Και, πίστεψέ με, είναι δημοκράτης. Εχει και "πειστήρια" γι' αυτό.

    ReplyDelete
  24. Νίκος Μαζιώτης14 April, 2010 16:31

    @Tsaousa
    Ρε κοπέλα μου, για αυτό που έχεις εσύ συνέχεια στο μυαλό σου, αλλά θα ήθελες να το έχεις αλλού, ούτε η τρομοκρατία δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Προφανώς κανένας δεν είναι τόοοοοοοοοοοοοοοοοσο ήρωας για να το αντέξει. Ασχολήσου λοιπόν με το προβλημα που είναι σαφέστατο ότι σε απασχολεί "βαθιά" και είναι και άλυτο για την περίπτωση σου και άσε τις ρητορείες του κώλου για την Δημοκρατία.

    ReplyDelete
  25. Όταν μπερδεύεις τη βούρτσα με την που...δρα, σαν την τσαούσο, φυσικό είναι να μπερδεύεις και τη Δημοκρατία με τη ασυδοσία.

    ReplyDelete
  26. @Swell είναι άκομψο να κάνεις την πάπια.

    @Μαζιώτη, τον παίζεις καθόλου για μένα τα βράδια;

    (είναι και κλανιάρης ο Μοναχικός Λύκος και γράφει τις εξυπνάδες του με άλλο λογαριασμό... )

    ReplyDelete
  27. τσαούσα στο χω ξαναπεί ότι να κάνεις δεν θα σου κάτσω.

    ReplyDelete
  28. @Tsaousa: Μια πάπια, μα ποιά πάπια; Μα δεν είμαι εγώ η πάπια. Τί εννοείτε αγαπητή με την πάπια;

    Και μη μου αποπαίρνεις, παρακαλώ, τον πρώτο "διάσημο" σχολιαστή του μπλογκ μου.

    ReplyDelete
  29. για πάπια ή για πίπα ο λόγος?

    ReplyDelete
  30. Σουέλ μια πάπια με παπιά.

    ReplyDelete
  31. Μοναχικέ Λύκε μόλις παραδέχτηκες ότι ο ανώνυμος σχολιαστής "Μαζιώτης" και οι σαχλαμάρες που γράφει, είσαι εσύ.

    Πυραμίδα τα αίσχη σου.

    ReplyDelete
  32. τσαούσα το πράμα σου το βλέπεις στον καθρέφτη καμιά φορά?

    ReplyDelete
  33. Νίκος Μαζιώτης14 April, 2010 21:14

    @Tsaousa
    Καημένη μου ακόμα και εδώ στη φυλακή δεν θα σε ονειρευόμουνα. Οι τόσο πεινασμένες σαν και του λόγου σου με ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ. Τόση απελπισία είναι τρομοκρατική ακόμα και για τον μεγαλύτερο τρομοκράτη.
    Πάντως όταν θα κάνουμε την επανάσταση, θα φροντίσουμε να προσφέρουμε κάτι σαν το ΕΚΑΣ αλλά σε γκομενο, για τις τόσο απελπισμένες περιπτώσεις σαν την δική σου. Viva la revolution Tsaousa.

    ReplyDelete
  34. Τελικά ευτυχώς που υπάρχουν και τα blogs και κάνουμε διάλογο με ουσία!

    ReplyDelete
  35. Α ρε κατακαημένη τσαούσα...ο Μαζιώτης είναι γεναιόδωρος... πάλι θα βολευτείς.

    ReplyDelete
  36. Σουέλ, μια και ο Ανέστης μας επανέφερε στην τάξη όπως έπρεπε, άκουσες τι είπαν στον εισαγγελέα τα θυμωμένα παιδιά, Μαζιώτης και Ρούπα;
    Κι εγώ που είμαι μέλος φιλοζωικής, τα ίδια θα έλεγα.

    Η δε Ρούπα, ως τρυφερή μέλλουσα μητέρα δεν θέλει ιδιαίτερη μεταχείρηση λόγω εγκυμοσύνης. Θέλει να θυσιάσει και το παιδί της στη μαλακί ατου εγκεφάλου της.


    Κάτι καριόλες μάνες που θέλουν στείρωση...

    ReplyDelete
  37. @Ανέστης: Σωστός!

    Χρόνια πριν, είμαστε καμιά 30αριά άνθρωποι καλεσμένοι του Marie Claire και του ΔΟΛ στο Παρίσι. Ενα βράδυ μας πηγαίνουν σ' ένα απ' αυτά τα πολύ γνωστά κέντρα με τις ημίγυμνες χορεύτριες. Η τεράστια αίθουσα γεμάτη από πολλούς Αμερικανούς, αρκετούς Γιαπωνέζους και σ' ένα μεγάλο τραπέζι εμείς οι Ελληνες. Η σκηνή γεμάτη από τις χορεύτριες και δεν ακούγεται κιχ. Απόλυτη σιγή. Ενας συνάδελφος τότε, είπε: Στη σκηνή κυριαρχεί ο λόγος!

    ReplyDelete
  38. @Monahikos likos: Λύκε, σε παρακαλώ!

    ReplyDelete
  39. Νίκος Μαζιώτης14 April, 2010 21:59

    @Tsaousa
    Συνεχίζεις το παραλήρημα και ξεπερνώντας κάθε όριο ξεσκίζεις αυτό που δεν θα γίνεις ποτέ εσυ, μια μητέρα. Ή έχει προχωρήσει τόσο η τεχνολογία που μπορείς να συλλάβεις και με τον δονητή;

    ReplyDelete
  40. @Tsaousa: Οχι, δεν άκουσα τι είπαν. Φαντάζομαι ότι αρνήθηκαν να απολογηθούν. Αναμενόμενο από ανθρώπους με τέτοια ιδεολογία (τουλάχιστον για το Μαζιώτη).

    Αυτά που έγραψες για τη Ρούπα, είναι απαράδεκτα. Ο,τι και να είναι, ό,τι και να έκανε, δεν επιτρέπεται να μιλάς έτσι για μια μέλλουσα μητέρα. Πόσο μάλλον που ακόμα δεν έχει αποδειχτεί τίποτα, απ' όσα τους καταμαρτυρούν ο ΠΡΟΠΟτζής και τ' αναρίθμητα παπαγαλάκια-δημοσιοκάφροι.

    ReplyDelete
  41. Κάτι σου είπα για το μαλακοσυλέκτη αλλά εσύ δεν χαμπαριάζεις.....

    ReplyDelete
  42. Πας καλά; Σουέλ;;;;;;
    Αυτή δεν νοιάζεται για το παιδί της και φταίω εγώ που το καταγγέλω;;;;;;;
    Χελόου!!
    Το παιδί θα υπερασπιστώ, όχι αυτήν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  43. @Tsaousa: Τα περί στείρωσης στην καριόλα, δεν θα τα χαρακτήριζα καταγγελία. Και πες μου, σε παρακαλώ, σου έκανε αυτή κάτι που δεν ξέρω;

    ReplyDelete
  44. Νίκος Μάζιωτης14 April, 2010 23:02

    Ρε οικοδεσπότη, δεν χρειαζεται να είσαι και ο Φρουντ για να καταλαβαίνεις πόση τυφλή κακία βγάζουν οι στερημένες. Tsaousa κάνε μια πλαστική, κάνε ένα κρύο ντους, πάρε τα χάπια σου, κάνε κάτι. Έστω δες παρέα με τον πλαστικό γκομενο σου μιά τσόντα. Στο τέλος θα δηλητηριαστείς απο την χολή που έχει συσωρευτεί μέσα σου. Για το καλό σου το λέω.

    ReplyDelete
  45. Aποφάσισε: Μάζιωτης ή Μαζιώτης;

    ReplyDelete
  46. Σουέλ τυφλώνεσαι από τι ςιδές που σου είναι καρφωμένες στο κεφάλι και δεν βλέπεις να διαβάσεις καλά.
    Γράφω: "Η δε Ρούπα, ως τρυφερή μέλλουσα μητέρα δεν θέλει ιδιαίτερη μεταχείρηση λόγω εγκυμοσύνης".
    Επειδή τέθηκε θέμα να μην πάει φυλακή λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της (6 μηνών είναι) αυτή απαίτησε να πάει και πως δενν δέχεται ιδιαίτερη μεταχείρηση λόγω της εγκυμοσύνης.
    Κι εγώ σχολιάζω πως βάζει τη υγεί ατου παιδιού της κάτω από την ιδεολογία της, δηλαδή αποφασίζει να το κάνει κι αυτό αγωνιστή κατά του συστήματος όπως δήλωσε ότι είναι και η ίδια.

    Αυτό θεωρώ κατάπτυστο και λέω πως κάποιες θέλουν στείρωση.
    Εγωισμός όσο τίποτε στον κόσμο.λ
    Κατά τα άλλα, ιδεολόγοι.

    (αυτό πάει στον Λύκο που μας τα΄πρηξε: Πόσο μαλάκας είσαι ρε φίλε που σε γράφω και συνεχίζεις να λες μαλακίες; Πόση σημασία σου λείπει από τη ζωή σου;)

    ReplyDelete
  47. @Tsaousa: Καλημέρα!

    Βρε συ, αυτό που πιστεύει την κάνει να ζητά να πάει φυλακή. Και (αν μείνει εκεί) δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία με μωρό στη φυλακή.

    http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=350&Itemid=33

    Και στο κάτω-κάτω, δεν απευθύνεσαι στο Λύκο αλλά σε μια μέλλουσα μητέρα, οπότε πρόσεχε τι λες.

    ReplyDelete
  48. Έχει το δικαίωμα να ζητάει "μη ιδιαίτερη" μεταχείρηση. Όσο είχε και το δικαίωμα να κάνει έκτρωση. Το αν κάνει καλά ή όχι είναι άλλης κατηγορίας θέμα.
    Στο μυαλό της φαίνεται είναι Σουλιώτισσα και το "κράτος" είναι οι Τούρκοι!
    Να αναγνωρίζουμε δικαιώματα ακόμα και σε όσα δεν συμμεριζόμαστε.

    Πάντως την ώρα της γέννας την κόβω να προσφεύγει στα μαιευτήρια του ΕΣΥ (του εχθρού).

    ReplyDelete
  49. @Ανέστης: Μπορεί σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, γιατί χάρις σ' αυτούς ξεχάσαμε τα spreads (400 μονάδες τώρα) και το ΔΝΤ, ο ΠΡΟΠΟτζής να της κλείσει και ιδιωτικό μαιευτήριο.

    Και ναι, ήταν δικαίωμά της ν' αποφασίσει.

    ReplyDelete
  50. @@Swell & ανέστης:
    Καλά αυτηνής ήτανε δικαίωμα της και δεν θα κρίνω την απόφασή της να μη θέλει ειδική μεταχείριση όμως...
    Μήπως ο ΠΡΟΠΟτζης υπουργός και η ανεξάρτητη (τρομάρα της) Δικαιοσύνη είχαν υποχρέωση να της πουν ότι δεν ζούμε στην εποχή των σπηλαίων και ότι στην εποχή μας η Πολιτεία σέβεται τα δικαιώματα των εγγύων και των ανυποψίαστων εμβρύων?

    Αν βέβαια μου πείτε ότι ο Μιχάλης του FBI και η Δικαιοσύνη των Ζαγοριανών είναι έννοιες ασύμβατες με τον πολιτισμό θα συμφωνήσω απολύτως.

    ReplyDelete
  51. Διαφωνώ κατακάθετα ότι είναι δικαίωμα της να αποφασίσει για τις κακές συνθήκες ανάπτυξης του εμβρύου στην κοιλιά της .

    Τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς τους, αλλά στον εαυτό τους. Στους γονείς ανήκουν μόνο σε θέματα φροντίδας και προστασίας.
    Αν αυτοί δεν τους τα παρέχουν (ενώ μπορούν) οι γονείς αυτοί θέλουν ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ.

    ReplyDelete
  52. βρε λύσσα η στέρφα....

    ReplyDelete
  53. @Monahikos likos: Ε, μάλλον θα της είπαν περί σπηλαίων και άλλων βουκολικών, αλλά αυτή επέμενε. Ξέρεις, φαντάζομαι, πόσο ξεροκέφαλες είναι ΜΕΡΙΚΕΣ γυναίκες.

    Δε μου λες, η δικαιοσύνη κατάγεται από τα Ζαγοριανά του Πηλίου;

    Τέλος, τα θέλει ο κώλος σου.

    ReplyDelete
  54. @Tsaousa: Εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι οι συνθήκες στο σπίτι τους, θα ήταν πολύ καλύτερες από αυτές της φυλακής. Σκέψου ότι δεν ζούσαν και στα πλούτη. Συνθήκες Αγ. Παντελεήμονα φαντάζομαι.

    Το περί κατάργησης δεν το σχολιάζω, γιατί δεν νομίζω ότι έχω δικαίωμα.

    ReplyDelete
  55. Tσαούσα, άκουσα στις ειδήσεις ότι αυτή η γυναίκα (η καριόλα για σένα) πήγαινε σε μια εκκλησία πίσω από το σπίτι της ολομόναχη και προσευχόταν. Να της απαγορεύσουμε κι αυτό; Να την κατηγορήσουμε και γι' αυτό;

    @Θεόφιλος

    ReplyDelete
  56. Χαλίκια έχετε στο κεφάλι σας και κακώς που ασχολούμαι. Χαλίκια που κάνετε τους μαλάκες και απαντάτε σαν να μην καταλαβαίνετε.

    Ανώνυμος, τι έκανε στην εκκλησία; Προσευχόταν να ΄πέσει ο καπιταλισμός;

    Γεια χαρά νταν τσουρόμαγκες.

    ReplyDelete
  57. Προσευχόταν Τσαούσα ότι κι εσύ. Να της δώσει ο Θεός παιδί.

    @Θεόφιλος

    ReplyDelete
  58. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  59. Νίκος Μαζιώτης15 April, 2010 22:03

    @Tsaousa: Iντερνετικό εγκεφαλογράφημα! Πόσο προχωρημένη είσαι, τέλος πάντων;

    ReplyDelete
  60. @Tsaousa: Πως φαίνεται ότι επηρεάστηκες από τις Καλόγρηες που τελείωσες...

    ReplyDelete
  61. Ποιες κωλόγριες ρε Swell?

    ReplyDelete
  62. @Monahikos likos: Υπήρχε (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) ένα καθολικό σχολείο για κορίτσια, που όλο το προσωπικό ήταν καλόγριες. Ηταν πολύ αυστηρό και καταπίεζαν τις μαθήτριες. Αυτό τέλειωσε η Τσαούσα. Νομίζω ότι είναι εμφανής η επίδραση που είχε πάνω της το σχολείο.

    ReplyDelete
  63. κι απ' το μαναστήρι πότε τό 'σκασε?

    ReplyDelete
  64. @Monahikos likos: Δεν ξέρω Λύκε, υποθέτω όταν εμφανίστηκε ο πρίγκηπας.
    Και η σταχτοπούτα ήταν όμως παρθένα, αλλά τον πήρε από τον πρίγκιπα και έγινε μια ευτυχισμένη πριγκίπισσα, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, ενώ όσες δεν κατάφεραν να ξεπαρθενευτούν ομαλά, μας ταλαιπωρούν τόσους αιώνες τώρα!

    ReplyDelete
  65. Παρθένα γεννιέσαι δεν γίνεσαι (ούτε με παρθενοραφή)

    ReplyDelete
  66. @Monahikos likos: Ρατσιστή!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...