March 18, 2011

Περί MEGAλης δημοσιογραφίας


Ας υποθέσουμε ότι στην Ελλάδα λειτουργεί (πράσινο κατά το Σουφλιά) πυρηνικό εργοστάσιο, στο οποίο έχει συμφέροντα ένας από τους  μετόχους του MEGA και μια μέρα γίνεται ένα ατύχημα.  H ιστορία του καναλιού δείχνει ότι τις μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση να μην "παίξει" η συγκεκριμένη είδηση στο MEGA.  At any cost.

Αν όμως το "ξεφωνητό" περάσει τα όρια και γίνουν πάλι "ρόμπες", όπως με το DVD του Ζαχόπουλου που στο ίδιο δελτίο μια το είχαν δει και μια ούτε που τόξεραν, το δύσκολο έργο θα αναλάβει ο έγκριτος Παύλος Τσίμας.  Γιατί έχει αποδείξει την εγκυρότητά του.  Θα πει λοιπόν με το περισπούδαστο ύφος του, ότι το ατύχημα ήταν μικρό και άνευ σημασίας.


Την επόμενη μέρα, όταν η ανησυχία θα μεγαλώνει, θα πει ότι δεν υπάρχει κανείς κίνδυνος γι' αυτούς που βρίσκονται σε ακτίνα μεγαλύτερη από τα 5 μέτρα από το εργοστάσιο.  Θα προσθέσει δε, ότι προϊόντα που προέρχονται από κει, είναι ασφαλέστερα από τα υπόλοιπα.  Γιατί θα έχουν δεχτεί (προσέξτε το ρήμα, όχι μολυνθεί) ένα μικρό ποσοστό ραδιενέργειας, που είναι ωφέλιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ειδικότερα, θα μας πληροφορήσει ότι η κατανάλωση αυτών των προϊόντων, κάνει καλό στην κυκλοφορία του αίματος.  Θα προσθέσει δε πονηρά, ότι η καλή κυκλοφορία του αίματος βοηθά τη στύση στους άνδρες και ανορθώνει το πεσμένο στήθος στις γυναίκες.

Επειδή οι τηλεθεατές θεωρούν αυτά που λέει το MEGA θέσφατα, προβλέπω την επόμενη μέρα να δημιουργούνται σοβαρά επεισόδια στην πύλη του εργοστασίου, όταν χιλιάδες άνθρωποι θα προσπαθούν να μπουν στον περιβάλλοντα τις εγκαταστάσεις χώρο, για να κυλιστούν γυμνοί στο χορτάρι ώστε να αυξήσουν την ωφέλεια.  Το κανάλι θα προβάλει αυτές τις σκηνές, αλλά επειδή σέβεται τον τηλεθεατή, θα καλύπτει τα απόκρυφα σημεία με μαύρη ταινία.

Το video αυτό, θα κυκλοφορήσει την επόμενη Κυριακή σε DVD με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

6 comments:

  1. Swell, αυτοι ολοι εχουν μολυνθει απο το ειδος της...ραδιενεργειας που επιδρα στη ..τσεπη και ο τι και να πει κανεις ειναι λιγο και για την εγκυροτητα τους και για το γεγονος οτι τους ανεχομαστε τοσα χρονια, λες και ειναι ...κορυφες σ αυτο που κανουν και το ονομαζουν.. δημοσιογραφια! Αλλα, βλεπεις, δεν ξερουν οι αλλοι απο..οσφυοκαμπτικες ασκησεις για τη...μεση!

    ReplyDelete
  2. Kυρίως στο μυαλό επιδρά Ελβα. Γι' αυτό θεωρούν εαυτούς σπουδαίους κι εμάς ότι κρεμόμαστε από τα χείλια τους και πιστεύουμε ό,τι μας σερβίρουν.

    Το μόνο θετικό, είναι ότι τουλάχιστον οι πιο προβεβλημένοι απ' αυτούς, φοβούνται να κυκλοφορήσουν χωρίς αστυνομική προστασία. Κάτι σαν τον Πάγκαλο.

    ReplyDelete
  3. γλοιωδης σιχαμενος και δουλοπρεπης , φαινεται απο τη φατσα

    ReplyDelete
  4. Ανώνυμε, σου διέφυγε ο χαρακτηρισμός "δημοσιογράφος"...

    ReplyDelete
  5. α ναι βεβαια "δημοσιογραφος" !!
    ρε τι εχει περασει και εχει εκπαιδευθει απο το ΚΚΕ ...τελογλου ,χουλιαρας ,κλπ κλπ. ολα τα αρχ....απ'αυτο το κομμα περασαν

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...