March 7, 2007

ANTENNA



Μεγάλες χαρές έχουν στον ANTENNA. Το καινούργιο κτίριο του υπουργείου Παιδείας είναι στο Μαρούσι, στο ολυμπιακό κέντρο τύπου, που ουσιαστικά είναι απέναντι από τον ANTENNA. Έτσι, οι ρεπόρτερς και το συνεργείο του καναλιού θα πηγαίνουν με τα πόδια όποτε υπάρχει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο. Αυτό σημαίνει ότι το κανάλι θα βρίσκεται πρώτο εκεί όταν θα υπάρχει κάποιο γεγονός και, παράλληλα, θα μειώσει το κόστος των εξωτερικών μεταδόσεων. Το πιο ωραίο βέβαια, θα είναι όταν θα κλείνει η κάθοδος της Λ. Κηφισιάς από τους συγκεντρωμένους.

Αυτό αποτελεί προνομιακή μεταχείριση του ANTENNA από το κράτος και την κυβέρνηση. Τα άλλα κανάλια θα πρέπει να απαιτήσουν τη μεταφορά, εάν είναι δυνατόν και απέναντι από τα γραφεία τους, άλλων υπουργείων ή συναφών οργανισμών. Το υπουργείο Εργασίας θα πρέπει να μεταφερθεί στο Μπουρνάζι, απέναντι από το ALTER. To IKA στην Κάντζα, απέναντι από τον ALPHA. Το υπουργείο Εσωτερικών στον Ταύρο, απέναντι από το STAR. Και τέλος, η αμερικάνικη πρεσβεία θα πρέπει να πάει στη Μεσογείων, απέναντι από το MEGA (θα μεσολαβήσει γι’ αυτό ο Παπαχελάς). Τέλος, η αστυνομική Διεύθυνση θα πρέπει να δημιουργήσει πολλά παραρτήματα, δίπλα ή απέναντι από κάθε τηλεοπτικό κανάλι, για να υπάρχει ίση μεταχείριση.

Στο ΠΑΣΟΚ, με πρώτο τον Γιώργο, ασπάστηκαν όλοι το Ισλάμ. Και επειδή, προφανώς, τώρα είναι η εποχή του ραμαζανίου, έκαναν το απόλυτο τουμπεκί για τις δηλώσεις της Ντόρας για τη Ρωσία.

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...