March 5, 2007

Αθάνατη Ελλάδα (α')




Από παντού γίνονται καταγγελίες ότι οι μπλε κάδοι για τα ανακυκλώσιμα σκουπίδια, αδειάζονται στα κοινά απορριμματοφόρα και καταλήγουν στη γνωστή χωματερή των Α. Λιοσίων. Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό αν όχι ο δήμαρχος Κακλαμάνης; Που εκτός των δημοσίων σχέσεων που μονίμως κάνει για τη βελτίωση της εικόνας του, δεν ασχολείται με τίποτα άλλο. Βέβαια, είναι σαφές ότι για ανεξήγητους λόγους τον έχουμε κι αυτόν στο απυρόβλητο. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ειπώθηκε το παραμικρό για την κατάσταση των νοσοκομείων, όσο ο Κακλαμάνης ήταν υπουργός υγείας. Δύο τινά ισχύουν. Ή πολλοί Αθηναίοι του οφείλουν πάρα πολλά, ή πολλοί Αθηναίοι είναι επιεικώς ηλίθιοι. Διαλέξτε, διαλέξτε…

Προκειμένου να πείσουν τον κόσμο οι αθάνατοι μπάτσοι, ακυρώνουν το κινέζικο ρητό ότι μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Η ηγεσία της αστυνομίας είπε χίλιες λέξεις για να ακυρώσει την εικόνα που σχηματίσαμε όλοι από το βίντεο που τραβήχτηκε στο υπουργείο Αιγαίου στην (πού αλλού) θάλασσα της Φιλελλήνων. Το βίντεο έδειχνε δύο τύπους να σπάνε τα παράθυρα του φυλακίου και τον ειδικό φρουρό να βγαίνει από αυτό και να πυροβολεί στον αέρα. Επίσης, έδειχνε την καγκελόπορτα κλειστή και το λουκέτο στη θέση του. Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει επίθεση από 50 άτομα, σπάσιμο του λουκέτου και παραβίαση της πόρτας. Τελειώνω με μια βαρυσήμαντη αποκάλυψη: Κι εγώ είμαι ο Μέγας Αλέξανδρος.

Τα ρατσιστικά κατά των Αλβανών τραγούδια των αθάνατων Ελλήνων καταδρομέων επιβεβαιώνουν τα παρακάτω, που προκύπτουν και επιβεβαιώνονται από τη σημειολογία:

Ο μέσος στρατιωτικός έχει παιδικές προσλαμβάνουσες (κόμπλεξ στα ελληνικά). Καταδρομέας δεν γίνεται κάποιος εάν δεν θέλει. Ερωτάσαι, δεν σου επιβάλλεται. Το ίδιο ισχύει για όλους τους εφέδρους που υπηρετούν στις ειδικές δυνάμεις. Άρα, και ο μέσος καταδρομέας κατατρύχεται από τις ίδιες προσλαμβάνουσες.
 
 
 
 

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...