March 9, 2007

Τα παπούτσια του Πολύδωρα

Στα παπούτσια του έχει γράψει ο Β. Πολύδωρας τη διάκριση των εξουσιών. Αποφάσισε μόνος του ότι οι πυροβολισμοί του αστυνομικού στο υπουργείο Αιγαίου ήταν έννομη πράξη. Πριν τελειώσει η εισαγγελική έρευνα.




Σοφή η επιλογή του Καραμανλή να τοποθετήσει τον με περγαμηνές φασίστα Πολύδωρα, στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Εξυπηρετεί τον σκοπό του να τρομάξει τους «νοικοκυραίους». Γι’ αυτό σε κάθε διαδήλωση αφήνουν τους κουκουλοφόρους να δρουν ανεξέλεγκτα και σπάνε στο ξύλο τους όποιους διαδηλωτές. Μέχρι οι τελευταίοι να καταλάβουν ότι η διαδήλωση, όπως επί χούντας, είναι επικίνδυνη υπόθεση. Μπορεί να τις φας, να σε συλλάβουν, να σου «φορτώσουν» διάφορα, να κατηγορηθείς γι’ αυτά, να δικαστείς κ.α. Χθες ο Πολύδωρας δήλωσε ότι η αστυνομία τα πήγε καλά! Φαντασθείτε να είχε πάει άσχημα. Οι κουκουλοφόροι θα είχαν κάψει και τον εθνικό κήπο, ώστε να βρεθεί ο ελεύθερος χώρος κοντά στο μετρό, για την ανέγερση των καινούργιων MALL και ΙΚΕΑ. Στο πλαίσιο της ευνομούμενης και ζωόφιλης κοινωνίας που ζούμε, τις πάπιες θα τις έβαζαν σε λιμνούλα που θα έφτιαχναν στο MALL. Τους καημένους τους σκύλους τους «φρόντισε» η Γιάννα το 2004. Στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων πάντα.







Κάλλιο να σου βγει το μάτι…. Τον καημένο τον Πρετεντέρη δεν τον ξεπλένει τίποτα. Δικαίως, γιατί μονίμως εκτίθεται εκφράζοντας τις «δημοκρατικές» του απόψεις. Χθες στο δελτίο του MEGA, αφού ρώτησε τον Στρατούλη (ΣΥΝ) αν πιστεύει ότι έχει κι αυτός κάποιο μερίδιο ευθύνης για τα επεισόδια (εννοώντας προφανώς ότι η ευθύνη συνίσταται στη συμμετοχή στη διαδήλωση), ευτύχησε (ο Πρετεντέρης) να ακούσει από φοιτητή του ΕΜΠ ότι αναπαράγει τις δηλώσεις του Ρουσόπουλου και της αστυνομίας.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...