March 18, 2007

Αμετροέπεια



Ο συλλέκτης Βλάσης Φρυσίρας έχει κάνει αγωγή στο περιοδικό ΑΝΤΙ και τον εκδότη του Χ. Παπουτσάκη (προφανώς για κάποιο δημοσίευμα του περιοδικού) ζητώντας 80.000 ευρώ ή την κατάσχεση του περιοδικού. Ο Β. Φρυσίρας έχει δημιουργήσει τη συλλογή του και έχει φτιάξει το ομώνυμο μουσείο στην Πλάκα, με δική του δαπάνη. Μπράβο του! Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη, δεν του λείπουν τα χρήματα. Είναι σαφές όμως, ότι του λείπει κάτι άλλο κι γι’ αυτό ζητεί (ουσιαστικά) τη φίμωση του περιοδικού, μετά από περισσότερα από 30 χρόνια που εκδίδεται. Ατυχώς για τον Β. Φρυσίρα, η μοναδική φορά που έκλεισε το ΑΝΤΙ ήταν επί χούντας, όταν το έκλεισαν οι συνταγματάρχες. Ωραίο πράγμα να έχεις πρότυπα στη ζωή σου!

Ο διοικητής της Αγροτικής τράπεζας Μηλιάκος έκοψε το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας ύψους 44 ευρώ από τις καθαρίστριες, των οποίων ο μισθός είναι λιγότερος από 400 ευρώ. Προφανώς ο Μηλιάκος προσπαθεί να μειώσει τα έξοδα της τράπεζας. Στη μπανανία που ζούμε δεν έχουμε μάθει όμως ακόμα πως χάθηκαν τα δεκάδες εκατομμύρια από κάποιες, τουλάχιστον αμφιλεγόμενες, επενδύσεις που έκανε η Αγροτική τράπεζα. Τι να σκέφτεται άραγε ο Καραμανλής για τον κουμπάρο του;

Ο Τσιτουρίδης έδειξε το μεγαλείο του πάλι. Μετά από το δεκαπενθήμερο τουμπεκί, αποφάσισε να αντιδράσει απολύοντας όλη τη διοίκηση του Ταμείου. Σαν να είναι όλοι το ίδιο υπεύθυνοι: Ο διορισμένος από τον Τσιτουρίδη διοικητής και ο εκπρόσωπος των συνταξιούχων του ΙΚΑ! Και όταν του κάνουν κριτική, την εκλαμβάνει ως προσωπική επίθεση και λέει ότι δεν πτοείται. Και επειδή δεν πτοείται γενικώς, έκανε την πάπια και με τους κουμπάρους της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Πα, πα, πα; A πα πα.

2 comments:

  1. ούμε σ'ένα μεγάλο μπουρδέλο.

    ReplyDelete
  2. Τι περιμένεις από λεφτάδες

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...