March 26, 2007

Το άπειρο



Ο Αϊνστάιν είπε «δύο άπειρα πράγματα γνωρίζω, το σύμπαν και την ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.»

Η ρήση επιβεβαιώθηκε με μεγαλειώδη τρόπο και για πολλοστή φορά στο προχθεσινό παιχνίδι μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας – Τουρκίας. Τι να πρωτοπεί κανείς:

Τα δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας κατά την είσοδο του κόσμου, δεν απέτρεψαν την είσοδο εκατοντάδων μελών της Χρυσής Αυγής, που κατά τη συνήθεια και το πιστεύω τους, χαιρετούσαν φασιστικά κατά την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου, και γιούχαραν τον αντίστοιχο τουρκικό. Ούτε απέτρεψε η αστυνομία την ανάρτηση πανώ με τη φράση «Gay Kemal Atatourk» από τους χρυσαυγίτες.

Οι υπόλοιποι χούλιγκαν πέρασαν μέσα στο γήπεδο φωτοβολίδες και καπνογόνα παρά τον αυστηρό αστυνομικό έλεγχο. Και πετούσαν ό,τι έβρισκαν στους Τούρκους όταν έκριναν ότι οι τελευταίοι ήταν σε απόσταση βολής. Μέχρι και τα κοντάρια από τις ελληνικές σημαίες που μαλακωδώς μοίραζε η ΕΠΟ στην είσοδο του σταδίου.

Η ερώτηση που, λογικά, προκύπτει είναι τι θα είχαν περάσει μέσα στο γήπεδο αν η αστυνομία ήταν και φυσικά απούσα. Μήπως πολυβόλα για να εξολοθρεύσουν τον εχθρό; Βέβαια ο βλάκας στον κύβο (κατά δική του παραδοχή - κλικ) και προϊστάμενος της αστυνομίας υπουργός δεν αισθάνεται καμία ευθύνη. Το αντίθετο θα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και πρωτάκουστο για την Ελλάδα, την κοιτίδα του πολιτισμού…

Αν ποτέ ψηφιστεί στην Ελλάδα νόμος που θα εξορίζει τους βλάκες, η Ελλάδα θα γίνει έρημη χώρα.

3 comments:

  1. Αλλα συνθήματα ήταν:
    "Ε εεε, Ω ωωω, Τούρκοι θα πεθάνετε σε χώμα ελληνικό."
    "Σκατά στον τάφο του Κεμάλ."

    ReplyDelete
  2. Οσοι πουν ότι πρόκεται για μία μικρή ομάδα θα σας πω ότι πρόκειται για την ίδια ομάδα που έκανε τα επεισόδια στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, τα οποία έκαναν τον γύρω στις αθλητικές και μη εκπομπές.
    Η δύναμη των επεισοδιών και όχι ο αριθμός της ομάδας των ατομών που συμμετείχαν, θα καθορίσει και την πιθανή τιμωρία της έδρας της εθνικής ελλάδος.

    ReplyDelete
  3. Και πούσαι ακόμα.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...