July 3, 2007

Παιδική χαρά




Παιδική χαρά έκαναν πάλι τη βουλή ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης. Σαν κακομαθημένα παιδιά, γεμάτα ανασφάλειες που δεν μπορούν να δεχτούν ότι έκαναν κάπου λάθος.


Κατά τον Κωστάκη όλα έγιναν καλά. Τότε γιατί κάηκε η Πάρνηθα; Ή μήπως είναι κι αυτό άλλη μία υπερβολή των ΜΜΕ; Ο Γιωργάκης είπε ότι η κυβέρνηση τα έκανε πάλι ρόιδο και γι’ αυτό κάηκε το βουνό. Βέβαια, ο Πολύδωρας προχθές παραδέχτηκε ότι η φωτιά πέρασε από τα Δερβενοχώρια στη Πάρνηθα, γιατί δεν μπορούσαν τα αεροπλάνα να κάνουν ρίψεις νερού στους πυλώνες της ΔΕΗ (θα είχαμε γενικό black-out και, πιθανά, ηλεκτροπληξία). Χθες η ΔΕΗ είπε το ρεύμα είχε κοπεί κι ότι αυτό το είχαν αναφέρει στην Πυροσβεστική. Άλλη μια φορά το απόλυτο χάος δηλαδή. Αναρωτιέται κανείς ποιός είναι περισσότερο ηλίθιος και τελείως μαλάκας.

Ο Παπαδημούλης αποκάλυψε ότι σύμφωνα με στοιχεία της ΕΕ, από το 2000 μέχρι σήμερα η Ελλάδα δεν έχει απορροφήσει ούτε ένα ευρώ, από τα 24 εκατομμύρια που είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε για την προστασία των δασών.

Και για να κλείσει η παιδική χαρά, χθες ο Πάνος Σόμπολος έκανε ρεπορτάζ από την Πάρνηθα: «Πετάξαμε με το ελικόπτερο του MEGA πάνω από την καμένη περιοχή. Πιάνεται η ψυχή σου να βλέπεις καρβουνιασμένους κορμούς πεύκων και από έλατα.» Πως διάολο να είναι η γενική του «έλατα»; Έλατων, ελάτων, ελατών; Γάμησέ τα. Θα πω «από έλατα.» Α, κυκλοφόρησε νέα παραγωγή της MGM ΕΛΑΣ. Πολύ παραγωγική η Metro Goldwin Mayer ΕΛΑΣ.

3 comments:

  1. Οπως ειπα, την κακιά την ωρα την εχουν μεσα τους.
    Ο ενας κατηγορεί τον άλλο.
    Στο μεταξύ δεν πήραμε τα ευρω-λεφτά για τα δάση.
    Γιατί ;;;;;;;;;;
    Επρεπε να γίνει τόσο μεγάλη η καταστροφή για να την συζητούν τωρα ; και μάλιστα κατόπιν εορτής !

    Απορία : Πώς εγιναν όλα καλά και κάηκε η Πάρνηθα ; αν δεν ειχαν γινει καλά τι θα ειχε γινει δηλαδη ;;;;

    ReplyDelete
  2. Ασχετο, ωρε θαλασσινέ ρίξε μια ματιά στις θαλασσινες μου εικόνες.
    Καλημερα.

    ReplyDelete
  3. Πολιτικές Εκδοχές Πυρόσβεσης:

    - Αφου επί ΠΑΣΟΚ είχαμε φωτιές γιατί να μην έχουμε και επί ΝΔ.
    (Ξέρετε, όπως με σκάνδαλα, ναυάγια, κλπ).
    - Με άλλα λόγια αφού το ΠΑΣΟΚ δεν στελέχωσε την πυροσβεστική και δεν αγόρασε εξοπλισμό πώς να σβήσουμε τις φωτιές;
    - Μιά άλλη εκδοχή λέει ότι το ΠΑΣΟΚ βάζει τις φωτιές για να ρίξει την κυβέρνηση. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι επό ΠΑΣΟΚ είχαν μειωθεί οι φωτιές.
    - Σχετικά με τα φιλμάκια της ΕΛΑΣ άκουσα ότι τα ανεβάζει ο Γιωργάκης στο internet με το laptop του. Αλλωστε ποιός άλλος σοβαρός πολιτικός ασχολείται με το internet που έχει ανακηρυχθεί σε χώρος που συχνάζουν παιδεραστές και λοιπά κακοποιά στοιχεία; (Αποψη του Βαρεμένου Αυτιά)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...